18 oktober:
Dag van De Kringwinkel

Zin in een feestje? Spring dan op zaterdag 18 oktober zeker eens binnen bij De Kringwinkel. Op die dag nodigen de Kringwinkels in Vlaanderen je uit om De Kringwinkel te komen ontdekken.

Ook dit jaar weer staan er tal van unieke en feestelijke activiteiten
op het programma in De Kringwinkel. Je kan er die dag niet alleen snuisteren tussen leuke hebbedingen, maar ook heel wat beleven:
van een leuke workshop etagères maken tot leuke optredens of kortingsacties. In elke Kringwinkel is er wel een groot of klein feestje.

Nog nooit in De Kringwinkel geweest?
Dan is dit de kans om te komen ontdekken dat ‘wie kringt, die wint’. De Kringwinkel is immers niet alleen een leuke winkel met toffe en betaalbare spullen. Ook de natuur wint dankzij de spullen die een tweede leven krijgen. En aangezien er bij De Kringwinkel meer dan 4400 mensen werken die anders moeilijk aan een job geraken, winnen ook alle medewerkers van De Kringwinkel.

Welkom op dé hoogdag van De Kringwinkel!

gepost op 03/10/2014Lees meer

Open Bedrijvendag in Kringwinkel Meetjesland

Op zondag 5 oktober gooit Kringwinkel Meetjesland de deuren open tijdens hun deelname aan Open Bedrijvendag.

gepost op 01/10/2014Lees meer

Ontdek wat er met je spullen gebeurt in ons nieuwe filmpje!

In het verleden merkten we dat er veel misverstanden bestonden rond wat De Kringwinkel nu precies doet. Dat is nu voorgoed verleden tijd, want in ons gloednieuwe filmpje ontdek je precies waar we voor staan en wat er met je spullen gebeurt! Veel kijkplezier!

gepost op 01/07/2014

De Kringwinkel groeit en blijft specialist in hergebruik

De sectorcijfers voor 2013 van De Kringwinkel zijn gekend. De Kringwinkelcentra in Vlaanderen zamelden in 2013 samen 64 115 ton herbruikbare spullen in. Dat is 4 % meer dan in 2014. Dit zorgde voor een milieuwinst...

gepost op 06/08/2013Lees meer

© 2010 Komosie Disclaimer Gemaakt in De Webfabriek Contact

Gratis ophaaldienst - 070 222 002