Dag van de Gever: 6 mei

Geef jij ook om De Kringwinkel?

Kom dan op zaterdag 6 mei je herbruikbare spullen afgeven bij jouw favoriete Kringwinkel. We rollen overal voor jou de rode loper uit en zetten je - vaak letterlijk - in de bloemetjes. Want door te kringen help je niet alleen het milieu een handje, maar steun je bovendien de sociale tewerkstelling in je eigen regio. Daarom zeggen we: dankjewel!

gepost op 21/04/2017Lees meer

Win een duoticket naar Londen

Vijf bekende ambassadeurs geven om De Kringwinkel en sieren onze nieuwe affiches. Kan jij raden wie ze zijn? Dan maak je kans op een duoticket naar Londen met Eurostar

gepost op 04/04/2017Lees meer

0800 200 80 is het nieuwe (gratis) nummer voor onze ophaaldienst

Vanaf 1 februari 2017 veranderde het 070-nummer voor onze gratis ophaaldienst naar een gratis 0800-nummer. Vanaf nu is dus niet alleen de ophaling gratis maar ook het telefoontje dat je doet voor de aanvraag van de ophaling.

gepost op 21/03/2017

KOMOSIE werft aan: stafmedewerker beleid voor de sector van De Kringwinkel

Met deze functie vertegenwoordig je de sector op regionaal en op federaal niveau en ben je verantwoordelijk voor het beleids- en lobbywerk voor de sector van De Kringwinkel. Je bent verantwoordelijk voor een actief stakeholderbeleid. In overleg met de leden bepaal je de beleidsthema’s en zorg je ervoor dat die op de agenda komen bij de beleidsmakers. Daartoe analyseer je de sector- en de contextgegevens. Je onderzoekt innovatieve activiteiten voor de sector van De Kringwinkel met potentieel voor sociale tewerkstelling.

gepost op 14/03/2017Lees meer

(Meer dan) 5.000 keer bedankt!

Bedankt voor jullie massale opkomst op de Retrodag. We investeren de opbrengsten in het behoud en de creatie van arbeidsplaatsen voor mensen die anders moeilijk op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen. En door te kringen help je bovendien ook het milieu een handje vooruit.

gepost op 13/03/2017Lees meer

Ben jij klaar voor de Retrodag?

Op zaterdag 11 maart 2017 pakken weer heel wat Kringwinkels opnieuw uit met hun coolste, origineelste en hipste retrospullen.

Zoals altijd staan er dit jaar weer tal van unieke en feestelijke activiteiten op het programma. Je kan op de Retrodag niet alleen snuisteren tussen leuke hebbedingen, maar ook heel wat beleven.

gepost op 10/02/2017Lees meer

Hoe deed De Kringwinkel het het afgelopen jaar?

Dat kan je uitgebreid lezen in het sectorrapport van De Kringwinkel. Hoeveel goederen zamelde De Kringwinkel in, hoeveel mensen werkten er? Hoe ziet de toekomst er uit? Lees het in ons sectorrapport

gepost op 24/11/2016Lees meer

Ons Kringmagazine al gelezen?

Een blik achter de schermen van De Kringwinkel, doe-het-zelfideetjes, leuke 'Kringwinkelplekken' in Vlaanderen, de Kringcollectie van Jan De Smet, enz.. enz... je vindt het allemaal in ons allereerste Kringmagazine. Lees het hier!

gepost op 03/11/2016Lees meer

Kringen kan nu ook online!

Dag en nacht snuisteren in een Kringwinkel, waar je maar wil? Dat is voortaan mogelijk. De Kringwinkel Hageland (Tienen, Diest en Aarschot) kreeg de primeur voor Vlaanderen en opent de allereerste online Kringwinkel op www.kringshop.be.

gepost op 25/04/2016Lees meer

Betaal met Ecocheques in De Kringwinkel

Wist je dat je Ecocheques nu ook kan gebruiken voor tweedehandsproducten? Welke producten kan je hiermee kopen en waar kan je terecht? Lees het hier.

gepost op 01/02/2016Lees meer

Ontdek wat er met je spullen gebeurt in ons filmpje!

In het verleden merkten we dat er veel misverstanden bestonden rond wat De Kringwinkel nu precies doet. Dat is nu voorgoed verleden tijd, want in ons gloednieuwe filmpje ontdek je precies waar we voor staan en wat er met je spullen gebeurt! Veel kijkplezier!

gepost op 01/07/2014

© 2010 Komosie Disclaimer Gemaakt in De Webfabriek Contact

Gratis ophaaldienst - 070 222 002