Kringen kan nu ook online!

Dag en nacht snuisteren in een Kringwinkel, waar je maar wil? Dat is voortaan mogelijk. De Kringwinkel Hageland (Tienen, Diest en Aarschot) kreeg de primeur voor Vlaanderen en opent de allereerste online Kringwinkel op www.kringshop.be.

gepost op 25/04/2016Lees meer

En de winnaars zijn ...

Bedankt aan iedereen die op Retrodag een bezoekje bracht aan De Kringwinkel en heeft mee gedaan aan een van onze activiteiten of aan onze wedstrijd. Heb jij deelgenomen aan de fotowedstrijd en heb je jezelf ook in een coole retrogriet of -gozer getransformeerd? Kijk dan snel of je in de prijzen bent gevallen!

gepost op 21/03/2016Lees meer

'Retroriseer' jezelf en WIN!

Retrofans opgelet: wil jij net zo retro zijn als de griet of gozer van het retrodag-campagnebeeld?

Ga dan naar www.dekringwinkel.be/retro, geef jezelf een retro make-over en ga zo helemaal terug in de tijd.
Bovendien maak je zo kans op mooie prijzen, zoals een retrofiets op maat ter waarde van €500 of een van de Kringwinkelwaardebonnen van € 25.

Zo kunnen we heel overtuigd zeggen dat 'Wie kringt, die wint'!

 

gepost op 02/03/2016

Ben jij klaar voor de Retrodag?

Op zaterdag 12 maart 2016 pakken heel wat Kringwinkels opnieuw uit met hun coolste, origineelste en hipste retrospullen.

Ook dit jaar weer staan er tal van unieke en feestelijke activiteiten
op het programma in De Kringwinkel. Je kan er die dag niet alleen snuisteren tussen leuke hebbedingen, maar ook heel wat beleven.

Doe bovendien mee met onze leuke retrowedstrijd.
Surf hiervoor vanaf 2 maart naar www.dekringwinkel.be/retro, "retroriseer" een foto van jezelf en win een hippe retrofiets op maat of één van de vele Kringwinkelbonnen.

gepost op 03/02/2016Lees meer

Betaal met Ecocheques in De Kringwinkel

Wist je dat je Ecocheques nu ook kan gebruiken voor tweedehandsproducten? Welke producten kan je hiermee kopen en waar kan je terecht? Lees het hier.

gepost op 01/02/2016Lees meer

Ontdek alles over De Kringwinkel in ons sectorrapport

De Kringwinkel is meer dan zomaar een tweedehandswinkel. Wat we daarmee bedoelen? Dat lees je in ons uitgebreide sectorrapport. Hoe zit dat nu met de tewerkstelling in De Kringwinkel? Maakt De Kringwinkel winst? En hoeveel spullen worden hergebruikt? Lees het hier...

gepost op 16/11/2015Lees meer

Bij De Kringwinkel krijgt elk voorwerp een tweede leven.

De 125 Kringwinkels in Vlaanderen zijn echter meer dan zomaar tweedehandswinkels: De Kringwinkel wil meewerken aan een duurzame wereld. En dat doen we op verschillende manieren:

gepost op 13/05/2015Lees meer

Ontdek wat er met je spullen gebeurt in ons filmpje!

In het verleden merkten we dat er veel misverstanden bestonden rond wat De Kringwinkel nu precies doet. Dat is nu voorgoed verleden tijd, want in ons gloednieuwe filmpje ontdek je precies waar we voor staan en wat er met je spullen gebeurt! Veel kijkplezier!

gepost op 01/07/2014

© 2010 Komosie Disclaimer Gemaakt in De Webfabriek Contact

Gratis ophaaldienst - 070 222 002