Ophalen en brengen

GRATIS OPHALING

We halen gratis herbruikbare goederen aan huis op. Herbruikbaar wil zeggen: iemand anders moet ze nog willen gebruiken; ze mogen niet beschadigd of totaal versleten zijn. We denken aan meubels, kleding, speelgoed, boeken, huisraad, fietsen, …

Een uitzondering vormen de elektrische en elektronische apparaten. Die toestellen zamelen we altijd in, ook als ze stuk zijn. Dit geldt in de meeste Kringwinkelcentra ook voor fietsen.

Als je goederen laat ophalen, vragen we dat ze gedemonteerd klaar staan op de benedenverdieping en dat je kleine zaken zoals huisraad goed verpakt.

Wil je weten welke Kringwinkel in jouw gemeente gratis ophalingen doet ? Vul dan in de zoekrobot(rechts op deze site) jouw gemeente of postcode in of bel naar het gratis ophaalnummer 070 222 002 

SPULLEN BRENGEN

Naast de gratis ophaling aan huis zamelen we ook herbruikbare goederen in via De Kringwinkels. Als je komt winkelen, kan je de goederen gewoon meebrengen en ter plaatse afgeven.

We aanvaarden natuurlijk enkel herbruikbare spullen. Iemand anders moet ze nog willen gebruiken; ze mogen niet beschadigd of versleten zijn. We denken aan meubels, kleding, fietsen, speelgoed, boeken, huisraad …

Daarnaast zijn er de elektrische en elektronische apparaten. Die toestellen zamelen we altijd in, ook als ze stuk zijn.

Voor de contactgegevens van de dichtstbijzijnde inzameldienst in jouw buurt, vul je in de zoekrobot (rechts op deze site) jouw gemeente of postcode in en je selecteert “brengen of ophalen”

Tenslotte: ook in de containerparken is vaak een ruimte voorzien waar je herbruikbare goederen kan achterlaten.

Sommige Kringwinkels zamelen kleding in via textielcontainers. In sommige gemeenten zijn er ook huis-aan-huisinzamelingen textiel. Info vind je op de afvalkalender van je gemeente.
 

© 2010 Komosie Disclaimer Gemaakt in De Webfabriek Contact

Gratis ophaaldienst - 070 222 002