Menu contact
Gratis ophaling: 09 224 07 15
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Ateljee

Winkels/Digipunten open vanaf 8 juni

WE HOUDEN HET VEILIG

Op 11 mei openden onderstaande winkels en digipunt:

De brengpunten zijn open van maandag tot vrijdag tussen 10 en 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot en met 16.30 uur.

We konden onmogelijk alle winkels meteen openen omdat de veiligheidsmaatregelen extra personeel vroegen.

Na een evaluatie van deze eerste fase, openen we vanaf 8 juni al onze winkels en volgende digipunten:

 

Opgelet: de brengpunten van deze 4 Kringwinkels blijven dicht. Het is dus niet mogelijk om in deze Kringwinkels goederen of textiel binnen te brengen. Om de grote instroom aan goederen vlot te kunnen verwerken, raden we inwoners van Gent aan om herbruikbare spullen naar ons grootste brengpunt in de Getouwstraat te brengen omdat zich daar ook ons centraal magazijn en sorteerafdeling bevinden.

Bedankt alvast om het samen met ons veilig te houden en rekening te houden met de voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

 

Ophalingen voorlopig nog niet mogelijk

Voorlopig is het niet meer mogelijk om een nieuwe afspraak voor een ophaling aan huis in te plannen. Wel kan je zelf je goederen binnenbrengen via de brengpunten van 5 onderstaande Kringwinkels:

 

Onze brengpunten zijn open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 17u30 en op zaterdag van 10u00 tot 16u30.  

Zodra er meer duidelijkheid is over de heropstart van onze ophalingen aan huis, communiceren we het op onze website. Wie al een afspraak voor een ophaling had ingepland, wordt persoonlijk gecontacteerd van zodra onze ophaaldienst terug aan de slag kan.

 

Bedankt voor het begrip!

Bereikbaarheid Getouwstraat

Bereikbaarheid De Kringwinkel Getouwstraat

De Kringwinkel in Getouwstraat is niet langer bereikbaar via de Jan Yoensstraat met de auto. Voortaan is er een nieuwe toegangsweg voor gemotoriseerd verkeer: de Gaardeniersweg.

Concreet betekent dit dat je langs de Nieuwevaart, net voor de Gaardeniersbrug rechtsaf moet, om zo via de Parallelweg en de Gaardeniersweg de site op te rijden. Sla op het einde van de Gaardeniersweg naar rechts af om zo in de Getouwstraat te komen.

Wil je spullen afgeven?

Het Brengpunt van De Kringwinkel bereik je door op het einde van de Gaardeniersweg linksaf te slaan. Het Brengpunt bevindt zich even verder aan de rechterkant.

Kom je met de fiets of te voet?

De site is vlot te voet of met de fiets bereikbaar via de Maïsstraat, de Jan Yoensstraat en het Bloemekenspark (vanaf Roggestraat of Gaardeniersweg/Gaardeniersbrug). Fietsenstallingen zijn voorzien in de Getouwstraat voor de winkels en ter hoogte van het Balenmagazijn.

Openbaar vervoer 

De site ligt op wandelafstand van een aantal belangrijke invalswegen en haltes van het openbaar vervoer: 3 minuten vanaf halte Van Beverenplein (Tram 1, Bus 5-52-53-54). 15 minuten vanaf halte Gent Spoorwegbrug (Wiedauwkaai: Bus 55) via Buitensingel 10 à 15 minuten vanaf halte Gent Sint-Lucas Biervlietstraat (Opgeëistenlaan: Tram 4, Bus 52-53-54-65-68-69-N4)

 

Klik hier voor een gedetailleerd plan.

Ontdek onze Kringwinkels
Tolpoortstraat 89
9800 Deinze
Hooiwege 40
9940 Evergem (Sleidinge)
Brugsesteenweg 354
9000 Gent
Prinses Clementinalaan 189
9000 Gent
Pijndersstraat 52
9000 Gent
Getouwstraat 5
9000 Gent
Kortrijksepoortstraat 44
9000 Gent
Vlaamsekaai 10
9000 Gent
's Gravenstraat 134
9810 Nazareth
youtube auction