Menu
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
Oh Kringwinkel! Oh Kringwinkel!

Een van de mooiste tijden van het jaar komt eraan. Verlichte straten, gezellige kerstmarkten en mensen die samenkomen  voor een lekker warm drankje en hapje.

Ook De Kringwinkels trekken alle registers open om van Kerst en oudjaar een echt feest te maken. Hierbij onze tips om van de feestdagen een succes te maken! 

Kringle bells, Kringle bells, Kringle all the way...

 

Mist je kerstboom nog een piek, kan Jezus nog een kribbeke gebruiken of is je raam nog wat kaal? Denk eens aan tweedehands!

Rond deze tijd van het jaar hebben alle Kringwinkels een fijn tweedehands aanbod aan kerstdecoratie. Bomen, originele kerstballen en flashy slingers. Jij zorgt hoogstpersoonlijk voor een tweede leven voor die leuke spullen. Da's sowieso al een goede daad. De charme en het nostalgische gevoel krijg je er gratis bij!


De Kringkerstmarkt

Wil je helemaal zeker zijn van veeeeeeeel leuk feestmateriaal? Zin om unieke tweedehands kerstdecoratie scoren met een warm glaasje glühwein in de hand terwijl kerstmuziek je in de juiste sfeer brengt?

Kom dan naar een van de gezelligste kerstmarkten van het jaar:

Blink in je Kringoutfit

Zoek je nog naar een nieuwe outfit voor te schitteren tijdens de feestdagen?

Waarom niet eens een tweedehands outfit proberen? Tijdens de feestperiode halen we voor jou letterlijk het beste uit de kast. Goed voor de portemonnee, het milieu én je maakt een duidelijk fashion statement met jouw originele en wereldverbeterende feestoutfit!

voilà dat goed voornemen is alvast ingelost!

Zo, nu ben je helemaal klaar voor de feestdagen.

Alvast een fijne Kerst en een gelukkig Kringjaar!

Deel deze pagina:
Verwante artikels
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction