Menu
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
3 DIY bedankjes voor de beste leerkracht
Briefjes in de boekentas over de schoolreis, het jaarlijkse schoolfeest en misschien zelfs een paar toetsen: het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden. Niet alleen voor jou en je oogappel, maar ook voor de leerkrachten. Hoog tijd dus om na te denken over een bedankje voor je favoriete meesters en juffen, want geef toe: een heel jaar zorgen voor een bende deugnieten, daarvoor is een speciaal soort geduld nodig. Ziehier: 3 topideeën om zelf een bedankje te maken, alstu.

Wie zoet is, krijgt lekkers als bedankje

Juffen en meesters die een heel jaar elke dag voor de klas staan, verdienen af en toe iets lekkers. Haal wat leuke bokalen, snoeppotten, of mokken in De Kringwinkel, vul ze met snoepgoed en versier ze met leuke stofjes en strikken. En wat is er leuker voor een juf of meester dan een persoonlijk kaartje eraan? Easy peasy, toch?

Haal wat leuke bokalen, snoeppotten, of mokken in De Kringwinkel, vul ze met snoepgoed en versier ze met leuke stofjes en strikken.
Foto: Pinterest
Met zo’n bedankje is elke leerkracht toch blij, niet?
Foto: Pinterest

Een bedankje om in te kaderen

Was je snoep al op nog voor de pot gevuld was? No problemo! Met een lege fotokader kom je ook al een heel eind. Loop even langs bij De Kringwinkel en ga op sprokkeltocht. Een kader, wat scrabble-letters, krijtjes, wasco’s en potloodjes, knoopjes. Voor dit bedankje knip je een stevig, maar niet te dik stuk karton op maat van je fotokader en… plakken maar! Met de letters vorm je de naam van de juf of meester, of een lieve boodschap. De knoopjes kleef je bijvoorbeeld in de vorm van een hartje, oude wasco- en potloodstompjes voorzien je kadertje van vrolijke kleurtjes. Een kribbelkrap of briefje erbij van je bengel, en klaar! Met zo’n bedankje is elke leerkracht toch blij, niet?

Een fan-tas-tisch bedankje

Wellicht het enige waar de leerkracht eind juni nog aan kan denken: de zomervakantie! En waarmee kan je die beter inzetten dan met een geweldige (tweedehands) summer relaxation kit? Hoe je dit bedankje maakt? Stap 1: ga naar De Kringwinkel. Stap 2: zoek een toffe strandtas of totebag en ga op schattenjacht! Het enige waaraan je moet denken: wat kan juf Marleen of meester Jan gebruiken om zich te ontspannen? Simpel! Een spannend (tweedehands) boek, tijdschrift of stripverhaal, een funky zonnebril, een paar grappige slippers, een strandlaken of handdoek, een handige beker voor onderweg… Misschien zelfs een leuke cd voor de summervibes? Tof, tof en nog eens tof. Met dit bedankje bezorg je je favoriete leerkracht vast een fan-tas-tisch begin van de vakantie!

Wellicht het enige waar de leerkracht eind juni nog aan kan denken: de zomervakantie!
Foto: Pinterest
Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction