Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Voorzorgsmaatregelen en FAQ tg Corona (COVID-19)

We doen het samen! Help mee om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan!

2020-07-11+29: verstrenging maatregelen

De nationale veiligheidsraad van België beslist dat mondmaskers vanaf 11/7/2020 en tot nader order verplicht worden in alle winkels voor zowel klanten als medewerkers.

Kom je dus Kringwinkelen in Aarschot, Diest of Tienen of shoppen in de boetiek ABOUT QUEENS and their dresses of snuisteren in De Kilomeet Diest, draag dan altijd een mondmasker. Alle andere maatregelen dd 11/5/2020 (zie hieronder) blijven ondertussen ook van kracht.

 

De nationale veiligheidsraad verstrengt de voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van corona vanaf 29/7/2020 opnieuw. Dit wil zeggen dat de regels bij De Kringwinkel Hageland ook wat verstrengen:

 • Kom alleen winkelen en max 30 minuten = opnieuw verplicht (!)
 • In alle gebouwen van De Kringwinkel Hageland (ook in de hoofdzetel op de Walstraat Tienen) is een mondmasker verplicht voor alle klanten / bezoekers / ... tot de medewerker die je verder helpt / begeleidt zegt dat het OK is om het masker af te zetten.
 • Kom je spullen geven? Zet dan ook een mondmasker op. Ook in de winkel blijft het mondmasker verplicht voor zowel klanten als medewerkers.
 • Alle andere voorzorgsmaatregelen (1,5m afstand houden, winkelmand verplicht, wij tellen het max aantal bezoekers, betaal zoveel mogelijk met de kaart of contactloos, wij blijven poetsen en ontsmetten, was je handen en ben je ziek, blijf thuis) blijven gelden > zie post dd 11/5/2020 hieronder.

 

Wij danken u omdat u zich samen met ons aan deze en alle maatregelen houdt. Samen sterk tegen corona. Zo houden we De Kringwinkel (hopelijk) open en onze medewerkers aan het werk.

 

2020-05-11: voorzorgsmaatregelen en FAQ

De Kringwinkel Hageland heropent op 11/5 de deuren.  

Zowel in onze Kringwinkels, De Kilomeet, ABOUT QUEENS and their dresses als in onze geefpunten en bij een ophaling aan huis gelden vanaf dan verschillende voorzorgsmaatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus.

Je vindt alle maatregelen onder deze link. Wanneer maatregelen verstrengen komen deze extra bij de nu al geldende maatregelen en staan zij boven dit infobericht.

Gelieve je hier samen met ons aan te houden. Help jij mee om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan!?

Dank alvast!

 

2020-05-06: Joepie! Wij heropenen!

De nationale veiligheidsraad bevestigde vandaag dat alle winkels vanaf 11/5 de deuren mogen heropenen! Joepie!

De Kringwinkel Hageland zal in fases heropenen!

 • 11/5: onze 3 Kringwinkels te Aarschot, Diest, Tienen + onze geefpunten heropenen de deuren.
 • 11/5: het gratis ophaalnummer 016824555 is opnieuw bereikbaar. Gratis ophalingen gebeuren terug vanaf 18/5.
 • 12/5: boetiek ABOUT QUEENS and their dresses (Tienen) heropent de deuren
 • 18/5: gratis ophalingen starten opnieuw op, De Kilomeet Diest heropent de deuren
 • Vanaf 11/5 kan je met je herbruikbare spullen ook opnieuw terecht in de hergebruikcontainers van de recyclageparken
 • Vanaf 11/5 worden de textielstraatcontainers Hoegaarden, Boutersem, Begijnendijk, Tremelo geleidelijk teruggeplaatst
 • 4/5: alle activiteiten rond benovatie en groepsaankopen startten opnieuw op. Onze energiesnoeiers activiteiten (scans) liggen tot nader order stil.

 

In onze ganse organisatie zullen de nodige veiligheidsmaatregelen gelden tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Je vindt alle maatregelen en FAQ's onder deze link. Verstrenging van maatregelen worden steeds aangekondigd op deze pagina boven dit bericht.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram shop auction