Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

BENOveren, het nieuwe renoveren

Heb je plannen om een woning te kopen? Of sta je voor een grote renovatie? Heb je altijd al willen investeren in energiebesparende maatregelen om jouw woning energiezuinig te maken? Denk dan ook eens aan BENOveren. In welke fase ook, je informeren over BENOveren heeft enkel voordelen.

Wist je trouwens dat iedere BENOveerder de hulp kan inschakelen van een door FLUVIUS erkende BENOvatiecoach? De BENOvatiecoach helpt je dan stap voor stap door het ganse BENOvatieproces. Jij hoeft je enkel in te schrijven en de BENOvatiecoach en FLUVIUS doen de rest.

Wat is BENOveren?

BENOveren is een samentrekking van BEter reNOveren. Het doel is dus om jouw woning niet zomaar goed te renoveren, maar beter te renoveren en zo je huis energiezuinig te maken.

Maar hoe begin je hier nu aan? Een geslaagde BENOvatie start altijd met een doordacht stappenplan. Elke BENOvatie heeft immers een ideale volgorde. Je vindt het BENOvatie stappenplan hier.

Kiezen voor BENOveren heeft ook een aantal duidelijke voordelen. Je verhoogt niet alleen je wooncomfort, je bespaart ook op de energiekosten, je woning stijgt in waarde en het is goed voor het milieu, dus ook voor jouw gezondheid.

BENOvatiecoaches Björn en Dimitri staan voor je klaar!

Vraag nu (gratis) hulp aan de BENOvatiecoach

Overtuigd van BENOveren, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Vraag dan de hulp van een door FLUVIUS erkende BENOvatiecoach.

De BENOvatiecoach doet een complete doorlichting van je woning, stelt een BENOvatieplan op en volgt nadien offertes, werken en premieaanvragen op. Jij schrijft je in en de BENOvatiecoach en FLUVIUS doen de rest. Ontdek hier wat een BENOvatiecoach voor jou kan betekenen en welke energierenovaties hij net begeleidt.

Interesse of meer info nodig? Neem contact op via 016 76 53 90 of benovatie@kringwinkelhageland.be of kom vrijblijvend naar een infomoment in De Klimaatmobiel.

Kom vrijblijvend langs bij de BENOvatiecoach

De BENOvatiecoach trekt regelmatig met De Klimaatmobiel door het Hageland. Welkom! Een afspraak is niet nodig.

  • Hoegaarden, Gemeenteplein: elke 1ste dinsdag van de maand 9-12u
  • Landen, Stadhuis (Stationsstraat): elke 1ste woensdag van de maand 13-16u
  • Glabbeek, parking gemeentehuis (Grotestraat): elke 2de maandag van de maand 9-12u
  • Tielt-Winge, parking BIB over het gemeentehuis (Blerebergstraat): elke 2de dinsdag van de maand 9-12u.
  • Geetbets, Stationsplein: elke 2de woensdag van de maand 13-16u.
De BENOvatiecoach van De Kringwinkel Hageland werkt samen met de gemeenten Aarschot, Begijnendijk, Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Landen, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw; de wooninfpunten Beter wonen aan de Gete, Best wonen tussen zoet en zout, Hartje Hageland, Wonen aan de Demer, Wonen aan de Dijle en Wonen aan de Velp; FLUVIUS; de provincie Vlaams-Brabant; (energiehuis) IGO; Klimaatpunt en 3WPlus.
Een bezoek aan de BENOvatiecoach en de Klimaatmobiel is veilig. De klimaatmobiel werd volledig coronaproof gemaakt, de nodige beschermmaatregelen worden bij elk bezoek genomen. Zo staat er een plexischerm tussen coach en bezoeker en is er 1 bezoeker per keer toegelaten. Na elke bezoeker wordt de Klimaatmobiel ook ontsmet. Iedereen kan de handen ontsmetten of wassen. Ben je ziek? Blijf dan nog even thuis. De Klimaatmobiel stopt regelmatig in bovenstaande gemeentes dus je krijgt zeker de kans om later langs te gaan.
pinterest youtube instagram shop auction