Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

BENOveren, het nieuwe renoveren

Heb je plannen om een woning te kopen? Of sta je voor een grote renovatie? Heb je altijd al willen investeren in energiebesparende maatregelen om jouw woning energiezuinig te maken? Denk dan ook eens aan BENOveren. In welke fase ook, je informeren over BENOveren heeft enkel voordelen.

Wist je trouwens dat iedere BENOveerder de hulp kan inschakelen van een door FLUVIUS erkende BENOvatiecoach? De BENOvatiecoach helpt je dan stap voor stap door het ganse BENOvatieproces. Jij hoeft je enkel in te schrijven en de BENOvatiecoach en FLUVIUS doen de rest.

Onder volgende linken vind je oa terug wat een benovatiecoach net doet, welke energiebesparende maatregelen de benovatiecoach net begeleidt en wat de beste stappen zijn om jouw benovatietraject aan te pakken

Stel je jouw vragen liever rechtstreeks aan onze benovatiecoach? Ga dan vrijblijvend langs op een vaste zitdag in jouw (buur)gemeente. Je vindt alle zitdagen in onze online benovatiekalender. Je kan ook steeds mailen naar benovatiecoach@kringwinkelhageland.be of bellen naar 0496540885.

Schrijf je hier in voor jouw benovatietraject met hulp van de benovatiecoach!

Schrijf je hier in voor een benovatietraject

Wat is BENOveren?

BENOveren is een samentrekking van BEter reNOveren. Het doel is dus om jouw woning niet zomaar goed te renoveren, maar beter te renoveren en zo je huis energiezuinig te maken.

Maar hoe begin je hier nu aan? Een geslaagde BENOvatie start altijd met een doordacht stappenplan. Elke BENOvatie heeft immers een ideale volgorde. Je vindt het BENOvatie stappenplan hier.

Kiezen voor BENOveren heeft ook een aantal duidelijke voordelen. Je verhoogt niet alleen je wooncomfort, je bespaart ook op de energiekosten, je woning stijgt in waarde en het is goed voor het milieu, dus ook voor jouw gezondheid.

BENOvatiecoaches Björn en Dimitri staan voor je klaar!

Vraag nu (gratis) hulp aan de BENOvatiecoach

Overtuigd van BENOveren, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Vraag dan de hulp van een door FLUVIUS erkende BENOvatiecoach.

De BENOvatiecoach doet een complete doorlichting van je woning, stelt een BENOvatieplan op en volgt nadien offertes, werken en premieaanvragen op. Jij schrijft je in en de BENOvatiecoach en FLUVIUS doen de rest. Ontdek hier wat een BENOvatiecoach voor jou kan betekenen en welke energierenovaties hij net begeleidt.

Interesse of meer info nodig? Neem contact op 0496540885 of benovatie@kringwinkelhageland.be.

Kom vrijblijvend langs bij de BENOvatiecoach

De BENOvatiecoach trekt regelmatig rond met De Klimaatmobiel. Spring vrijblijvend binnen! Een bezoek aan De Klimaatmobiel wordt steeds coronaproof georganiseerd.

Je vindt de klimaatmobiel en de benovatiecoach ondertussen al in de volgende gemeenten: Hoegaarden, Landen, Glabbeek, Tielt-Winge, Zoutleeuw en Tienen. Je vindt de benovatiekalender onder volgende link.

De BENOvatiecoach van De Kringwinkel Hageland werkt samen met de gemeenten Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Landen, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw; de wooninfpunten Beter wonen aan de Gete, Best wonen tussen zoet en zout, Hartje Hageland, Wonen aan de Dijle; FLUVIUS; de provincie Vlaams-Brabant; (energiehuis) IGO.
pinterest youtube instagram shop auction