Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Onze benovatiecoaches blijven online bereikbaar!

Door de huidige coronamaatregelen is het tijdelijk niet meer mogelijk om met je benovatie en andere vragen over energie-investeringen langs te komen bij de benovatiecoach of in De Klimaatmobiel! Hij voert ook even geen huisbezoeken uit.

Maar goed nieuws! Onze benovatiecoaches blijven bereikbaar en online beschikbaar! Bel naar 0496540885 of mail naar benovatiecoach@kringwinkelhageland.be voor uw online afspraak of telefonisch consult.

Je kan je vanaf nu ook inschrijven voor een gratis digitale infosessie rond provinciale groepsaankopen en onze renovatiebegeleidingen! Interesse? Schrijf je dan nu in via de website van partner IGO DIV via volgend formulier. Meer info over de digitale infosessies vind je hier.

Ben je overtuigd, schrijf je dan hier  in voor jouw benovatietraject of klik op de button hieronder.

Al ingeschreven en vragen over jouw dossier? Ook dan blijven onze coaches voor je klaarstaan. Bel ook dan naar 0496540885 of mail naar benovatiecoach@kringwinkelhageland.be.

Schrijf je hier in voor jouw benovatietraject met hulp van de benovatiecoach!

Schrijf je hier in voor een benovatietraject

BENOveren, het nieuwe renoveren

Heb je plannen om een woning te kopen? Of sta je voor een grote renovatie? Heb je altijd al willen investeren in energiebesparende maatregelen om jouw woning energiezuinig te maken? Denk dan ook eens aan BENOveren. In welke fase ook, je informeren over BENOveren heeft enkel voordelen.

Wist je trouwens dat iedere BENOveerder de hulp kan inschakelen van een door FLUVIUS erkende BENOvatiecoach? De BENOvatiecoach helpt je dan stap voor stap door het ganse BENOvatieproces. Jij hoeft je enkel in te schrijven en de BENOvatiecoach en FLUVIUS doen de rest.

Onder volgende linken vind je oa terug wat een benovatiecoach net doet, welke energiebesparende maatregelen de benovatiecoach net begeleidt en wat de beste stappen zijn om jouw benovatietraject aan te pakken

Stel je jouw vragen liever rechtstreeks aan onze benovatiecoach? Ga dan vrijblijvend langs op een vaste zitdag in jouw (buur)gemeente. Je vindt alle zitdagen in onze online benovatiekalender. Je kan ook steeds mailen naar benovatiecoach@kringwinkelhageland.be of bellen naar 0496540885.

Wat is BENOveren?

BENOveren is een samentrekking van BEter reNOveren. Het doel is dus om jouw woning niet zomaar goed te renoveren, maar beter te renoveren en zo je huis energiezuinig te maken.

Maar hoe begin je hier nu aan? Een geslaagde BENOvatie start altijd met een doordacht stappenplan. Elke BENOvatie heeft immers een ideale volgorde. Je vindt het BENOvatie stappenplan hier.

Kiezen voor BENOveren heeft ook een aantal duidelijke voordelen. Je verhoogt niet alleen je wooncomfort, je bespaart ook op de energiekosten, je woning stijgt in waarde en het is goed voor het milieu, dus ook voor jouw gezondheid.

BENOvatiecoaches Björn en Dimitri staan voor je klaar!

Vraag nu (gratis) hulp aan de BENOvatiecoach

Overtuigd van BENOveren, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Vraag dan de hulp van een door FLUVIUS erkende BENOvatiecoach.

De BENOvatiecoach doet een complete doorlichting van je woning, stelt een BENOvatieplan op en volgt nadien offertes, werken en premieaanvragen op. Jij schrijft je in en de BENOvatiecoach en FLUVIUS doen de rest. Ontdek hier wat een BENOvatiecoach voor jou kan betekenen en welke energierenovaties hij net begeleidt.

Interesse of meer info nodig? Neem contact op 0496540885 of benovatie@kringwinkelhageland.be.

Het is door de huidige coronamaatregelen tijdelijk niet mogelijk om naar een infomoment in De Klimaatmobiel te komen, onze coaches blijven wel beschikbaar. Bel of mail hen en zij maken een online een afspraak met jou of helpen je verder via een telefonisch consult.

Kom vrijblijvend langs bij de BENOvatiecoach

De BENOvatiecoach trekt regelmatig met De Klimaatmobiel door het Hageland. Ook tijdens de corona lockdown periode zal je hem nog regelmatig tegenkomen in het straatbeeld. Het is echter niet mogelijk om vrijblijvend binnen te springen.

De coaches blijven wel online bereikbaar. Bel 0496540885 of mail naar benovatiecoach@kringwinkelhageland.be en men maakt een online afspraak met jou of helpt je telefonisch verder.

Je vindt de klimaatmobiel en de benovatiecoach ondertussen al in 9 Hagelandse gemeente: Hoegaarden, Landen, Glabbeek, Tielt-Winge, Geetbets, Begijnendijk, Boutersem, Zoutleeuw en Tienen. Je vindt de benovatiekalender onder volgende link.

De BENOvatiecoach van De Kringwinkel Hageland werkt samen met de gemeenten Aarschot, Begijnendijk, Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Landen, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw; de wooninfpunten Beter wonen aan de Gete, Best wonen tussen zoet en zout, Hartje Hageland, Wonen aan de Demer, Wonen aan de Dijle en Wonen aan de Velp; FLUVIUS; de provincie Vlaams-Brabant; (energiehuis) IGO; Klimaatpunt en 3WPlus.
pinterest youtube instagram shop auction