Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

De Kringwinkel DIEST heropent op maandag 3/5

De Kringwinkel in Diest (Nijverheidslaan 33a) heropent de deuren op maandag 3 mei. Zowel kopers van tweedehands als gevers van herbruikbaar gerief kunnen vanaf dan opnieuw terecht in Diest want zowel winkel als geefpoort gaan vanaf dan opnieuw open. De deuren van De Kilomeet Diest blijven wel nog even gesloten.

De Kringwinkel Hageland moest op maandag 26 april de deuren sluiten door een coronabesmetting. Aarschot en Tienen bleven wel open zonder afspraak. Later die dag werd er beslist om het voorzichtigheidsprincipe toe te passen en de deuren de rest van de week gesloten te houden.

“De winkel in Diest een week sluiten was een harde beslissing, maar achteraf bekeken ook de meest efficiënte en beste oplossing.” zegt directeur Paul Stessens. “Sinds maandag zijn er geen positieve testings meer bijgekomen, de medewerkers die preventief in quarantaine geplaatst werden, testten ondertussen 2 keer negatief en mogen volgens de huidige regels dus terug aan de slag. Dit maakt dat de winkel in Diest maandag 3 mei de deuren opnieuw veilig kan openen.” 

“Zowel kopers van tweedehands als gevers van herbruikbaar gerief zullen vanaf nu maandag opnieuw terecht kunnen in Diest.” aldus De Kringwinkel Hageland. “We vragen wel om de preventieve maatregelen (mondmasker verplicht, handen ontsmetten, kom max met 2, houd afstand,...) te blijven respecteren. Onze medewerkers kregen deze boodschap ook opnieuw mee.”

“De deuren van De Kilomeet Diest (waar men tweedehands per kilogram of per meter kan kopen) blijven wel nog even gesloten.” zegt Paul Stessens tot slot. “We willen ons eerst focussen op de veilige heropstart van onze Kringwinkel en ons geefpunt. Nadien zal men ook terug terecht kunnen in De Kilomeet. We houden onze klanten via onze website en sociale media op de hoogte over De Kilomeet heropening.” besluit De Kringwinkel Hageland tot slot.
pinterest youtube instagram shop auction