Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Van koffiezet tot wasmachine, van televisie tot koelkast, van kinderfiets tot elektrische fiets,... Elektro en fietsen die jij niet meer gebruikt, maar graag een tweede leven geeft, kunnen geschonken worden aan De Kringwinkel Hageland. Deze worden hersteld door het team 'elektro en fietsen'.

Inzameling

De Kringwinkel Hageland zamelt zowel herbruikbare als kapotte elektrische/elektronische apparaten en fietsen in. Dit is een uitzondering op de algemene regel: 'inzameling herbruikbare spullen'. Dit omwille van 2 redenen. Een Kringwinkel is onderworpen aan de Recupel terugnameplicht. En De Kringwinkel Hageland heeft een eigen professioneel team 'elektro en fietsen'.

De Kringwinkel Hageland zamelt zowel herbruikbare als kapotte elektrische/elektronische apparaten en fietsen in.
Team 'elektro en fietsen' aan het werk (foto: Comillfo)
Alle herstellingen gebeuren via een beproefd stappenplan en onder professionele begeleiding.
Team 'elektro en fietsen' aan het werk (foto: Comillfo)

Herstelling

Binnen het team 'elektro en fietsen' worden herbruikbare fietsen en toestellen grondig geselecteerd, hersteld, gecontroleerd en opgepoetst. Alle herstellingen gebeuren via een beproefd stappenplan en onder professionele begeleiding. De apparaten/fietsen die alle kwaliteitscontroles met glans doorstaan, verdienen het label 'toestel met garantie'. 

Tijdens de herstelling van een elektrisch/elektronisch apparaat gebeuren er ook verschillende energiemetingen. Dankzij het resultaat van deze metingen kan een Kringwinkel ook het energielabel 'de ecoscore' toekennen aan een tweedehands toestel: hoe meer sterren, hoe energiezuiniger het toestel.

1 jaar garantie

De Kringwinkel Hageland verkoopt haar elektro en fietsen zowel in haar 3 winkels te Aarschot, Diest en Tienen als in de webshop www.kringshop.be. Op alle elektro en fietsen met het label 'toestel met garantie' krijg je automatisch 1 jaar garantie. Alle garantievoorwaarden vind je in 1 van onze 3 winkels.
Op alle elektro en fietsen met het label 'toestel met garantie' krijg je automatisch 1 jaar garantie.
Team 'elektro en fietsen' aan het werk (foto: Comillfo)
pinterest youtube instagram shop auction