Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Beste (online) klanten

De fysieke winkels van De Kringwinkel Hageland zijn tot nader order gesloten! Dit nalv de laatste maatregel van de overheid tegen de verdere verspreiding van het corona virus (COVID-19).

www.kringshop.be staat wel terug online. Afhalen is even niet mogelijk. Enkel verzending via BPOST lukt momenteel. Dit aan onze vaste verzendtarieven. Verzendkosten voor bestellingen onder 25 euro = 6,50 euro. Verzendkosten voor bestellingen vanaf en boven 25 euro = gratis.

Opgelet: het kan dat jouw pakje in deze uitzonderlijke tijden wel langer onderweg is dan normaal.

Pakjes besteld tot 17/3 waar afhalen werd gekozen en die voor 17/3 niet afgehaald werden, liggen nog steeds veilig in je gekozen afhaalpunt en kunnen daar opgepikt worden na volledige heropening van De Kringwinkel Hageland.

De laatste info en ontwikkelingen nalv de aangepaste werking van onze organisatie, vind je steeds terug op onze nieuwspagina.

We danken je voor je begrip.

Houd het veilig en gezond. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

 

www.kringshop.be, uw Kringwinkel online

De Kringwinkel Hageland richtte in 2016 als eerste Kringwinkel in Vlaanderen een webshop op, een primeur! Dit met de steun van de provincie Vlaams-Brabant en de koepel van milieuondernemers in de sociale economie, KOMOSIE.

In de webshop, www.kringshop.be, vind je een uitgebreid aanbod van leuke tweedehands boeken, tweedehands kleding, tweedehands speelgoed, tweedehands huisraad en zelfs tweedehands elektro en fietsen.
www.kringshop.be, de webshop van De Kringwinkel Hageland (foto: Comillfo)

Online Kringwinkel: zelfde aanbod, zelfde prijs

In de webshop, www.kringshop.be, vind je een uitgebreid aanbod van leuke tweedehands boeken, tweedehands kleding, tweedehands speelgoed, tweedehands huisraad en zelfs tweedehands elektro en fietsen.

Het productaanbod wordt dagelijks up-to-date gehouden, er verschijnen continu nieuwe dingen. Het loont, net als in onze fysieke winkels, dus de moeite om regelmatig terug te komen! Ook de prijzen blijven dezelfde democratische prijzen als in real life, extra verzendingskosten worden wel aangerekend. Check www.kringshop.be voor de juiste tarieven. Je kan de spulletjes ook ophalen in een van onze 3 winkels of op de Walstraat 2 te Tienen.

 

24 op 24, 7 op 7

De Kringwinkel Hageland wilt haar best doen om tweedehands producten zo makkelijk mogelijk tot bij jou te krijgen.

Is de dichtstbijzijnde Kringwinkel te ver of? Dan is onze webshop www.kringshop.be zeker iets voor jou! Onze Kringwinkel webshop is namelijk 24u op 24, 7 dagen op 7 open en verzendt de tweedehands spullen over heel België en verder. Je kan jouw bestelling ook makkelijk blijven afhalen in 1 van onze 3 Kringwinkels te Aarschot, Diest of Tienen.

Met een gerust hart shoppen in De Kringwinkel

Niet gewend om tweedehands spulletjes te kopen? Dan kunnen we je alvast geruststellen: alle voorwerpen die bij ons in De Kringwinkel binnenkomen worden eerst aan een grondige controle en kwaliteitscheck onderworpen, waarna ze worden schoongemaakt en geprijsd. Tweedehands elektronica wordt zelfs door ons team 'elektro en fietsen' gerepareerd, waardoor wij op al onze elektrische apparaten en fietsen 12 maanden garantie kunnen geven.

Geen redenen om niet te shoppen bij De Kringwinkel dus. Tot binnenkort, op www.kringshop.be!

pinterest youtube instagram shop auction