Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

www.kringshop.be, uw Kringwinkel online

Kringwinkel Hageland richtte in 2016 als eerste Kringwinkel in Vlaanderen een webshop op, een primeur! Dit met de steun van de provincie Vlaams-Brabant en de koepel van milieuondernemers in de sociale economie, KOMOSIE.

Jaren later is www.kringshop.be uitgegroeid tot een multi-webshop waar 6 Kringwinkel centra in Vlaanderen, waaronder Kringwinkel Hageland, hun tweedehands gerief te koop op aanbieden en onze nieuwe koepel HERW!N de webshop ondersteunt.

In de webshop, www.kringshop.be, vind je een uitgebreid aanbod van leuke tweedehands boeken, tweedehands kleding, tweedehands speelgoed, tweedehands huisraad en zelfs tweedehands elektro en fietsen.
www.kringshop.be, de webshop van De Kringwinkel Hageland (foto: Comillfo)

Online Kringwinkel: zelfde aanbod, zelfde prijs

In de webshop, www.kringshop.be, vind je een uitgebreid aanbod van leuke tweedehands boeken, tweedehands kleding, tweedehands speelgoed, tweedehands huisraad en zelfs tweedehands elektro en fietsen.

Het productaanbod wordt dagelijks up-to-date gehouden, er verschijnen continu nieuwe dingen. Het loont, net als in onze fysieke winkels, dus de moeite om regelmatig terug te komen! Ook de prijzen blijven dezelfde democratische prijzen als in real life, extra verzendingskosten worden wel aangerekend. Check de pagina verzendkosten op www.kringshop.be voor de juiste tarieven. Je kan de spulletjes ook ophalen in een van de geselecteerde afhaalpunten van de 6 deelnemende Kringwinkel centra.

24 op 24, 7 op 7 bij Kringwinkel Hageland

Kringwinkel Hageland kiest er voor om haar tweedehands producten via verschillende kanalen te verkopen. Waar de ene koper vandaag liever snuistert in onze fysieke winkels, zal de andere zijn of haar favoriete spullen liever online kopen.

Is de dichtstbijzijnde Kringwinkel te ver of koop jij inderdaad liever online? Dan is onze webshop www.kringshop.be zeker iets voor jou! Onze Kringwinkel webshop is namelijk 24u op 24, 7 dagen op 7 open en verzendt de tweedehands spullen over heel België en verder. Dan worden er evt verzendkosten verrekend. Je bestelling afhalen is steeds gratis. Je kan jouw bestelling makkelijk afhalen in volgende 3 Kringwinkels te Aarschot, Diest of Tienen (niet Landen, niet Tremelo). Meer info via www.kringshop.be.

Met een gerust hart shoppen in De Kringwinkel

Niet gewend om tweedehands spulletjes te kopen? Dan kunnen we je alvast geruststellen: alle voorwerpen die bij ons in de Kringwinkel binnenkomen worden eerst aan een grondige controle en kwaliteitscheck onderworpen, waarna ze worden schoongemaakt en geprijsd. Tweedehands elektronica wordt zelfs door ons team 'elektro en fietsen' gerepareerd, waardoor wij op al onze elektrische apparaten en fietsen 12 maanden garantie kunnen geven.

Geen redenen om niet te shoppen bij de Kringwinkel dus. Tot binnenkort, op www.kringshop.be!

pinterest youtube instagram shop auction