Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
De Kilomeet Diest is gesloten!
Meer over deze Kringwinkel

Wat doet de BENOvatiecoach?

Wil je graag beter renoveren of BENOveren, maar weet je niet goed hoe? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van offertes of premies? Schakel dan de hulp in van een door Fluvius erkende BENOvatiecoach van De Kringwinkel Hageland. De BENOvatiecoach ontzorgt al jouw energierenovaties en helpt je bij:


JE SCAN VAN DE WONING

De BENOvatiecoach kijkt in eerste instantie de huidige (energie)toestand van de woning na. Dit gebeurt via een woningscan. Hierbij wordt oa een overzicht van jouw huidige energieverbruik gemaakt en uitgelegd welke energiebesparende maatregelen uit het BENOvatie stappenplan jij best doet.

JE OFFERTE AANVRAGEN

Wanneer duidelijk is welke energiebesparende maatregelen jij best neemt in jouw woning, is het tijd om offertes aan te vragen. De BENOvatiecoach helpt je bij alle offerte-aanvragen.

HET MAKEN VAN DE DE JUISTE KEUZES

Nadat je alle offertes ontvangen hebt, is het tijd om keuzes te maken. De BENOvatiecoach gaat samen met jou op zoek naar de juiste aannemers voor jouw ingrepen. Hij informeert je ook over de voordeligste offertes, mogelijke groepsaankopen of premies.

DE OPVOLGING VAN JE WERKEN

Eenmaal gekozen kunnen de werken aan je woning starten. De BENOvatiecoach houdt een oogje in het zeil tijdens de uitvoering van al deze verbouwingen.

ALLE PREMIEAANVRAGEN + HET AFSLUITEN VAN JE DOSSIER

Nadat je energiebesparende ingrepen aan je woning liet uitvoeren, is het tijd om alle nodige administratie in te vullen en af te ronden. Denk vb maar aan het aanvragen van premies. Ook hier helpt de BENOvatiecoach jou graag mee vooruit.

pinterest youtube instagram shop auction