Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

www.uwkringding.be, de veilingsite van De Kringwinkel

Uwkringding.be is de veilingsite van De Kringwinkel en is ontworpen door De Kringwinkel Ateljee uit Gent.

Zij stelden hun format open voor de sector en ook De Kringwinkel Hageland stapte mee in dit online project. Ondertussen vind je op uwkringding.be tweedehands hebbedingen van 11 Kringwinkelcentra terug.

Vintage, brocante of retro, curiosa of collectorsitem, als jij het hoogste bod uitbrengt, word jij de eigenaar van een leuk Kringding. Sla dus snel je slag! Surf nu naar www.uwkringding.be. Let wel: om te kunnen bieden moet je je registreren. Vragen? Mail naar info@uwkringding.be.

Veilingsite versus webshop

www.uwkringding.be is een veilingsite waar Kringdingen een bepaalde periode online blijven staan. Wie het hoogste bod uitbrengt na deze periode, koopt.

www.kringshop.be is een webshop waar tweedehands items te koop worden aangeboden tegen vaste, democratische prijzen. De eerste die het item in zijn winkelmandje zet en betaalt, koopt. Prijzen zijn dezelfde als in de gewone Kringwinkels.

www.uwkringding.be is een veilingsite waar Kringdingen een bepaalde periode online blijven staan.
www.uwkringding.be, de veilingsite van De Kringwinkel (foto: De Kringwinkel Ateljee)
Ook jij wint als klant, want jij koopt leuke tweedehands spullen tegen de beste prijs.
www.uwkringding.be, de veilingsite van De Kringwinkel (foto: De Kringwinkel Ateljee)

WIE KRINGT, DIE WINT! Ook online!

Alle opbrengsten die we genereren uit de online (en gewone) verkoop dienen om de maatschappelijke doelen van De Kringwinkel Hageland te kunnen realiseren.

Dankzij uw aankoop creëren wij tewerkstelling voor zij die elders moeilijker werk vinden. Onze medewerkers winnen! Ook jij wint als klant, want jij koopt leuke tweedehands spullen tegen de beste prijs. En ook het milieu wint, want weer een item gered van de afvalberg! Zo zie je maar ... Wie Kringt, Die Wint!

pinterest youtube instagram shop auction