Menu
Gratis ophaling: 03 250 13 70
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kom naar de Retrodag!
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Ibogem

De Kringwinkel Ibogem in Melsele staat voor drie verdiepingen winkelruimte: huisraad en decoratie, textiel en lederwaren, speelgoed, elektro, sportartikelen, babyspullen, doe-het-zelfmateriaal, cd, dvd, boeken, fietsen. Daarnaast is er nog een aparte meubelhal. Je vindt gegarandeert meer dan je zoekt.

Het ‘hoofdkwartier’ van De Kringwinkel bevindt zich op de site van afvalintercommunale Ibogem, maar is niet vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Twee pop-upkringwinkels brengen De Kringwinkel naar je toe: WAAR ANDERS? in Beveren en Re-Post in Zwijndrecht.

WAAR ANDERS?

Het grootste winkeldorp blijkt een prima plek om tweedehandsgoederen aan te bieden aan het grote publiek.

Aanbod

Bij pop-upkringwinkel WAAR ANDERS? in Beveren vind je een selectie aan vintage kleding, fietsen, boeken, cd’s en dvd’s gepresenteerd in een origineel interieur.

Praktisch

Nog open tot 30 juni.
Open van maandag tot zaterdag.
Open van 10 tot 18 uur.
De Warande 46, 9120 Beveren

Re-Post

Na een pop-upwinkel in Beveren, kunnen nu ook de inwoners van Zwijndrecht genieten van een Kringwinkel dichtbij. De tijdelijke winkel kadert in de actie ‘Zo Dichtblij’ van Unizo Zwijndrecht. Door ons in de winkelstraat te vestigen, willen we zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met het aanbod aan tweedehandsgoederen.

Aanbod

Je kan terecht bij pop-upkringwinkel Re-Post voor mooie kleding, boeken, cd’s en dvd’s, decoratie, huisraad én meubelen. Je kan er ook herbruikbare spullen brengen.

Praktisch

Nog open tot 30 juni.
Open van dinsdag tot zaterdag.
Van 10 tot 17 uur.
Statiestraat 66, 2070 Zwijndrecht.

youtube instagram