Menu contact
Gratis ophaling: 059 50 90 97
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Retrodagen in maart
Meer over deze Kringwinkel

BLIJF OP DE HOOGTE EN VOLG ONS OP FACEBOOK!

Het ganse jaar worden exclusieve spullen in de kijker geplaatst. Onze activiteiten en thema's en acties worden via Facebook aangekondigd, je vindt steevast enkele sfeerfoto’s terug.

THEMA'S EN ACTIES

Geen enkele gelegenheid gaat ongemerkt voorbij: Valentijn, Pasen, Halloween, Sinterklaas, Kerst & Nieuw…Ook bij de lokale evenementen zijn we er altijd graag bij, zoals Oostende voor Anker, Bierfeesten Middelkerke, Theater aan zee, Paulusfeesten, Braderie,… Elk voorjaar wordt uitgekeken naar onze jaarlijkse drukbezochte Retrobeurs, een echte aanrader voor elke retro-liefhebber. De Lentebeurs is dan weer een must voor iedereen die houdt van kuieren & tuinieren. In het najaar staat steevast Dag van De Kringwinkel op het programma. Tijdens deze grote open-deur-dag van De Kringwinkel is er in elke Kringwinkel een extraatje te beleven.

Klik hier om de facebookpagina van De Kringwinkel Kust te zien en druk op de knop "vind ik leuk" om op de hoogte te blijven van onze thema's en acties. Hieronder kan u alvast een overzicht vinden van onze acties in 2018.