Menu
Gratis ophaling: 09 377 77 74
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Eindejaar in De Kringwinkel

20 kaarsjes mocht De Kringwinkel Meetjesland vzw dit jaar uitblazen. e startten het feest in januari en stoppen pas als 2019 ten einde loopt...

Dit hebben we nog voor jou in de schoorsteen/onder de kerstboom liggen:

Als je nog geen kennis maakte met onze veilingsite www.uwkringding.be , vormt 20 november een mooi moment om dat wel te doen. Voor onze laatste 'twintigste van de maand' hebben we een leuke veiling in petto, eentje waarmee we een ander goed doel een warm hart onder de riem willen steken. Wordt vervolgd!

Nog tot en met 5 december maak je kans op een extra cadeautje van Sinterklaas... Als je deelneemt aan onze kleurwedstrijd natuurlijk. Lees hier meer over 'De sint, die kringt'

Ook graag een vleugje nostalgie in, rond en onder je kerstboom? Vanaf zaterdag 16 november vind je in jouw favoriete Kringwinkel alles voor geslaagde feestdagen. Warmmakertjes ontdek je op Facebook.

We sluiten het jaar in schoonheid af... Op onze ladies night trekken we de kaart van vrouwenverwennerij. Klik even door voor alle info over de Ladies Night van De Kringwinkel in Lievegem.

PS: de deuren staan open voor m/v/x

Deel deze pagina:
Overzicht
youtube instagram auction