Menu contact
Gratis ophaling: 09 377 77 74
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Bezoek onze nieuwe website
Meer over deze Kringwinkel

WERK, MILIEU EN SOCIAAL

De missie van De Kringwinkel Meetjesland is samen te vatten in deze drie woorden.

WERK

Wij willen met onze projecten in eigen regio werk en bijgevolg toekomstperspectieven geven aan mensen die, om welke reden dan ook, minder geluk hebben op de gewone arbeidsmarkt.


MILIEU

Wij willen met onze activiteiten in eigen regio bijdragen tot een beter milieu. Enerzijds verkleinen we de afvalberg door herbruikbare spullen een tweede leven te geven in onze winkels. Anderzijds willen we met ons fietsproject ook op het vlak van mobiliteit aan het milieu werken in het Meetjesland.

SOCIAAL

In onze winkels vindt iedereen kwaliteitsvolle producten tegen een zachte prijs, ook mensen met een beperkt budget. Een belangrijke sociale doelstelling die we ook met ons nieuw fietsproject willen realiseren: betaalbare mobiliteit voor iedereen.

VISIE

We realiseren onze doelstellingen met de hulp van een duidelijke visie:

  • Samen sterk: we zoeken samenwerkingen om onze doelstellingen optimaal te kunnen realiseren.
  • Kwaliteit: We streven naar kwaliteit binnen de organisatie, in onze communicatie en van onze producten en diensten.  • Betrokkenheid: We zijn betrokken en betrekken medewerkers, partners en klanten bij onze werking.
  • Duurzaam ondernemen: We streven continu en overal naar meerwaarde op niveau van sociale, economische en ecologische doelstellingen. 
  • Innovatie: we treden de toekomst met open blik tegemoet en zien organisatiegerichte en productgerichte innovatie als belangrijke motor voor groei en verdieping.
youtube instagram