Menu
Gratis ophaling: 011 27 35 75
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Rondleiding op aanvraag

Op zoek naar een boeiende uitstap met je klas, vereniging of bedrijf?

Benieuwd welke weg de duizenden spullen die onze Kringwinkel inzamelt afleggen? Wil je meer weten over de werking binnen een zelfsturende organisatie? Of wil je een concreet beeld krijgen van tewerkstelling binnen de sociale economie? Kom dan eens een blik werpen achter de schermen van onze organisatie!

Wij organiseren rondleidingen op maat voor groepen van 8 tot 20 personen

Praktisch

Rondleidingen in ons sorteermagazijn zijn elke werkdag mogelijk tussen 9u30 - 11u30 of 13u30-15u30.

Voor lagere en middelbare scholen is de rondleiding gratis. We vragen enkel dat de kinderen of jongeren elk een herbruikbaar kledingstuk, speelgoed, boek, CD of DVD, huisraad, ... meebrengen. Ze kunnen dan meteen zien welke weg dit spulletje aflegt achter de schermen van de Kringwinkel. Wens je met jouw klas deze rondleiding te combineren met een workshop? Ook dit is mogelijk aan de prijs van € 5 per deelnemer.

Voor verenigingen, organisaties en bedrijven bieden we een rondleiding aan met koffie en taart. Rondleiding met koffie: € 2 per deelnemer, rondleiding met koffie en taart: € 5 per deelnemer.

Wens je enkel een korte toelichting in onze Kringwinkel van Hasselt of Sint-Truiden, dan organiseren we dit gratis na aanvraag.

Opgelet: betalen ter plekke kan enkel cash. Bedrijven of organisaties die een factuur wensen, kunnen ook via overschrijving betalen.

Wens je meer informatie of wil je een rondleiding boeken? Contacteer ons dan via 011 27 35 75 of via info@okazi.be

instagram