Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
circuit openingsweek 19-26.06
Meer over deze Kringwinkel
openingsweek circuit
19/06/2021 - 26/06/2021 van 10:00 tot 22:00

opening circuit

we zijn er. de cirkel is rond.  vanaf 19 juni openen we de deuren van circuit!
 
Een circulaire speeltuin voor iedereen die uitkijkt naar een ruim, herbruikbaar aanbod van doe-het-zelf tot koop-het-hier.
laat je fiets herstellen, ga langs de natuurlijke kapper, drink tussendoor een fairtrade koffietje én sluit af met wat tweedehands en circulair shoppen.
 
ook duurzame ondernemingen krijgen hier een kans om hun product mee te laten evolueren met het denken en dromen van hun publiek. 
 
kortom: een belevingsplek voor allen die hun leven een tikkeltje duurzamer willen maken. kom het zelf ontdekken vanaf 19 juni!
 
een opening die mag blijven duren, want daar draait het bij circuit om: een lange levensloop van producten en materialen én een lange opening, een week lang van zaterdag 19 tot zaterdag 26 juni. 
 
19/6 > 10 – 21u30
kom voor de eerste keer langs en ontdek circuit. ontdek de verschillende bewoners en laat je verrassen door alles wat hier leeft! volg een circulaire workshop met recuphout, personaliseer een strandhoed of leer panten verpotten. laat je haar knippen, koop een bos bloemen, drink een fair-trade koffietje en kom shoppen in de kringwinkel. ook kinderen kunnen hier de eerste stapjes richting een meer duurzame wereld zetten met een leuke recupworkshop. dat klinkt als een circulaire zonnige zaterdag die wij wel zien zitten.  
 
tunes: ๐—ฑ๐—ท ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ท
food: mosaiq & the chocolate wizard
ps de eerste bezoekers krijgen een plasticfree goodiebag dus come early & stay all day
 
20/6 > 13 – 20u fixt fiets
op zondag draait alles bij circuit rond fietsen, repair, sustainability & muziek. leer zelf je fiets herstellen tijdens onze fixt workshop, koop een vintage koersfiets, ontdek duurzame fiets(-accessoire) merken zoals warenhuys en race tegen elkaar op rollen. of hang gewoon wat rond en ontdek circuit, dat kan natuurlijk ook. 
tunes door nonkel guy

hier vind je meer info over de herstelworkshops en kan je je alvast inschrijven: http://bit.ly/fixt_fietsworkshop
 
21/22/24/25-6 cafe circuit
woon je in de buurt? ontmoet je buren en ontdek samen met ons alles wat er in de buurt te beleven valt tijdens één van onze café circuits. maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staan er verschillende workshops én uitstappen op de planning. we ontmoeten elkaar elke keer op circuit en gaan dan samen op verkenning. schrijf je alvast in via de links.

๐Ÿฎ๐Ÿญ/๐Ÿฒ - 14u – 16u: wandeling in de hobokense polder http://bit.ly/wandeling_hobokense_polder
๐Ÿฎ๐Ÿฏ/๐Ÿฒ - 19u – 21u maak een plantenhouder http://bit.ly/diy_plantenhouder
๐Ÿฎ๐Ÿฐ/๐Ÿฒ - 14u – 16u: bezoek warmtecentrale http://bit.ly/bezoek_warmtecentrale
๐Ÿฎ๐Ÿฑ/๐Ÿฒ - 14u – 16u: workshop wildplukken http://bit.ly/workshop_wildplukken
 
23/6 > 10 – 18u
kom langs en shop met korting in de nieuwste kringwinkel in antwerpen.
de eerste bezoekers krijgen een plasticfree goodiebag. ‘s middags kan je genieten van een lekkere picknick en er zullen in de namiddag duurzame ijsjes zijn voor jong en oud. voor de ouders voorzien we een fijne kookworkshop en voor de kinderen een workshop met fietsbanden. kom dus met de hele familie buurten en kringwinkelen tegelijkertijd, yes please!

schrijf je alvast in voor de workshops:
leren fermenteren: http://bit.ly/leren_fermenteren
diy fietsbanden voor kids: http://bit.ly/diy_fietsbanden
 
26/6 > 12 – 18u
cosh lanceert een nieuwe sustainable shopping guide, en deze keer is hij helemaal gericht op tweedehands. vanaf 12u is iedereen welkom om circuit te komen ontdekken, de nieuwe cosh-gids op te pikken én diy beautyworkshops van ecossentials te volgen. zaterdag 26 juni lanceren we ook onze circus-fotoroute dus kom shoppen en strike a circular pose tussendoor.

Schijf je hier alvast in voor de diy beauty workshop: http://bit.ly/diy_verzorgingsproducten
 
blijf up to date via het facebookevent.
Deel deze pagina:
Alle activiteiten van dit centrum
Naar het nationale overzicht
pinterest youtube instagram auction