Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Nieuwe huisstijl
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Antwerpen

... is er echt voor iedereen!

Zoveel mogelijk spullen hergebruiken

Waarom dingen weggooien die nog perfect bruikbaar zijn? De Kringwinkel Antwerpen verzamelt voor jou tweedehandsgoederen van eerste keus. Wat je ook zoekt, bij ons vallen er altijd knappe en verrassende koopjes te doen. In onze winkels en online. Prettig voor je portemonnee en beter voor het milieu. We geven je ook graag de kans om curiosa, brocante en retrospullen te kopen voor een faire veilingprijs. Heb je zelf iets te geef? Bij ons ben je zeker dat je er nog iemand blij mee maakt. 

 

 

Herstellen waar het kan

De spullen die we aan huis ophalen en die mensen binnenbrengen verwerken we in ons centrale sorteermagazijn. Fietsen met mankementen en defecte elektrotoestellen passeren eerst langs onze herstelateliers. Als ze compleet en veilig te repareren zijn, mogen ze daarna de verkoop in. Anders recupereren we zoveel mogelijk onderdelen en dient de rest voor recyclage.

Mensen mooie werkkansen bieden

De Kringwinkel in huis halen is niet alleen gezellig, goedkoop en ecologisch. Je helpt in één moeite door ook het maatwerk een handje. Wij gebruiken onze inkomsten om bijna 600 mensen die weinig of geen kansen hebben op de gewone arbeidsmarkt een passende job, opleidingen en de nodige begeleiding te geven. En dus een betere toekomst. Daarvoor bedenken we ook regelmatig nuttige nevenprojecten.

Voel je het kriebelen om zelf bij ons aan de slag te gaan? Of ken je iemand die mogelijk interesse heeft? Check onze vacatures.

Winkelen in je buurt? Online shoppen en bieden? Alles kan!

Kom live bij ons shoppen en doe nog meer voordeel dankzij je klantenkaart. Ecocheques welkom. En we hebben ook cadeaubons. Woon je in de stad, beschik je niet over een auto maar tikte je wel iets groot op de kop? Huur dan gerust een van onze cargofietsen.

De Kilomeet is onze outlet. Geniet van gigaveel voor ultraweinig. Winkel je liever vanuit je makkelijke zetel? Of wil je online eerst die heerlijke sofa bestellen? Op naar www.kringshop.be. Voor bijzondere stukken uit nostalgische tijden moet je op uwkringding.be zijn. Het spannende van bieden krijg je er gratis bij.

 

Nog meer slimme en leuke oplossingen

Onze medewerkers zijn op heel wat vlakken graag tot je dienst. Ook onze innovatieve nevenprojecten worden gedreven door hergebruik en sociale tewerkstelling.

  • Hier is dat feestje! Of opvallende online event. Of originele tijdelijke vergaderruimte. Prachtig of zot gedecoreerd, voor geen geld, via Kringverhuur.
  • In onze circulaire conceptstore Circuit ontmoeten creatievelingen, reparatiespecialisten, milieubewuste klanten en het nieuwe ondernemen elkaar.
  • Ga je kleiner wonen, start je helemaal opnieuw in het buitenland of weet je niet hoe te beginnen aan het leegmaken van de woning van een overleden familielid? Reken op onze Inboedelservice voor stevige helpende handen tegen een milde prijs.
  • Dankzij de Collectie ruim je met plezier en gemak je garderobe op. Het opgehaalde textiel wordt lokaal en duurzaam verwerkt.
Goede afspraken maken goede vrienden

Lees onze algemene voorwaarden

Ontdek onze Kringwinkels
Jef Cassiersstraat 29
2000 Antwerpen
Kroonstraat 166
2140 Antwerpen (Borgerhout)
Bredabaan 651
2930 Brasschaat
Lange Koepoortstraat 39
2000 Antwerpen
Jef Cassiersstraat 29
2000 Antwerpen
Bisschoppenhoflaan 255b
2100 Deurne
Vosstraat 305
2100 Deurne
Kapelsestraat 237
2950 Kapellen
Abdijstraat 104
2020 Antwerpen (Kiel)
Industrielaan 52
2900 Schoten
Otto Veniusstraat 11
2000 Antwerpen
Bredabaan 397
2170 Merksem
Venstraat 151 a
2900 Schoten
Merksemsebaan 130
2110 Wijnegem
pinterest youtube instagram auction