Menu
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Dag van De Kringwinkel 19/10
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Onze meubelspecialisten!

Meubelspecialisten in Merksem

Onze winkel in Merksem is uitgegroeid tot dé opleidingswinkel van De Kringwinkel Antwerpen op het vlak van meubels.

Onze collega's in Merksem hebben al heel wat meubels in hun handen gehad. Die ervaring brengt kennis met zich mee. Ondertussen komen collega's uit andere winkels in Merksem op meubelopleiding. Tijdens een traject van drie dagen draaien collega's mee op de meubelafdeling en leren het vak.

Samen met Jan en Mohamed leren ze hoe meubels te demonteren en in elkaar te zetten. Zo worden de meubels die we van onze gevers krijgen terug mooi opgesteld en komen ze helemaal tot hun recht. "Van niks iets moois maken geeft me altijd veel voldoening" zegt Jan.

Maar natuurlijk word je niet vanzelf meubelspecialist. Jan werkt ondertussen al tien jaar bij De Kringwinkel en leerde zo al doende het vak. Hij heeft dus alle knowhow op zak. Die geeft hij maar al te graag door aan zijn collega's. Mohamed zit dan weer vol energie en begint met een nieuwe blik aan elk meubel. "Ik werk graag en ben altijd bezig, wanneer ik op pensioen ga zal ik nog genoeg tijd hebben om te rusten!" vertelt hij.

Samen zijn ze een geweldig meubelteam. Dankzij hun inzet en motivatie kunnen collega's intern opgeleid worden en kunnen er zo veel mogelijk meubels hergebruikt worden. En dat draagt dan weer bij aan onze missie, voor mens én milieu!

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction