Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
De Kringwinkel Blikfabriek
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Ophaling grote elektro op afspraak

Ophaling grote elektro op afspraak

In samenwerking met stad Antwerpen boeken wij vanaf vandaag (maandag 6 april) opnieuw afspraken in om (kapotte) grote, elektronische toestellen thuis te komen ophalen.

Dit kadert in de beslissing van de stad om de stedelijke recyclageparken op dit moment nog niet te openen, maar tegelijk wel ophalingen aan huis mogelijk te maken voor sommige afvalfracties zoals snoeiafval, steenpuin, grofvuil en nu ook elektro. Aangezien ook wij als Kringwinkel de veiligheid van onze medewerkers én onze klanten op de eerste plaats zetten, zullen we groot elektra ophalen volgens strikte regels. Hieronder een overzicht:

Spullen worden enkel opgehaald na afspraak. Deze kan telefonisch of via mail gemaakt worden via volgende contactgegevens:

Er worden enkel en alleen grote elektronisch toestellen meegenomen. Deze hoeven niet meer te werken. Dat wil dus zeggen alles wat niet in een bananendoos past. Voorbeelden: ijskasten, diepvriezers, wasmachines, droogkasten, TV’s, microgolfovens…

Spullen worden énkel opgehaald in de stad Antwerpen en de districten van Antwerpen

Chauffeurs bellen je 15 minuten op voorhand op voordat ze arriveren . Klanten worden verwacht de grote elektronisch toestellen zelf klaar te zetten voor hun deur of garagepoort. Op deze manier zorgen we er samen voor dat onze chauffeurs de spullen op een veilige manier kunnen meenemen.

Mochten hierover nog vragen zijn, aarzel niet ons te contacteren via bovenvermelde contactgegevens.

Hartelijke groet,

De Kringwinkel Antwerpen

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction