Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
We blijven online open!
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
We geven onze collega's de kans om aan het werk te blijven

We geven onze medewerkers de kans om aan het werk te blijven: “Wij zijn online open!”

“Niet weer maanden thuis zitten!” dachten veel van onze medewerkers toen werd aangekondigd dat de niet-essentiële winkels opnieuw moesten sluiten. Voor vele van hen was de eerste lockdown financieel en emotioneel een moeilijke periode. Omdat we hen niet opnieuw thuis willen laten zitten keerden we onze organisatie volledig om. Sinds vorige week begonnen er dus zo’n 100 mensen uit de verschillende Kringwinkels in Antwerpen aan een nieuwe uitdaging.

Een groot deel begint met goederen sorteren, selecteren en fotograferen om ze online te verkopen. Op die manier kunnen Kringwinkel klanten het aanbod ook online raadplegen via de webshop Kringshop en de veilingsite Uwkringding.  

Andere medewerkers worden ingezet om de stockage van binnengebrachte goederen na de vorige lockdownperiode te verwerken. Dankzij alle gulle giften van onze gevers is er nog een heel magazijn gevuld met goederen dat op ons staat te wachten. Die worden door het nieuwe team allemaal nagekeken, proper gemaakt en hersteld.

Ook werd er een team handige harry’s ingeschakeld om klusjes in alle Antwerpse Kringwinkels in orde te maken en de etalages van de gesloten Kringwinkels op te vrolijken. Zo blijft de Kringwinkel toch in het straatbeeld aanwezig.

Op die manier krijgen onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt weer nieuwe kansen om zichzelf en hun professionele skills te ontwikkelen. Daarbij zorgen we er ook voor dat ze hun financiële en sociale zekerheid niet verliezen.

Wil je onze medewerkers dus een hart onder de riem steken in deze periode? Volg hun wilde verhalen via onze Facebook- en Instagrampagina. En kijk snel op Kringshop of Uwkringding voor online Kringwinkel-plezier!

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction