Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Zullen jullie controle doen aan de ingang van de winkel?

Aan elke ingang van de winkel zal iemand staan om klanten te ontvangen en ze te vragen een mandje te nemen. Deze persoon zal erop toezien dat er niet meer klanten in de winkel gaan dan er mandjes beschikbaar zijn. Op die manier zorgen we ervoor dat elke klant voldoende ruimte heeft om afstand te bewaren. Wanneer de klant weer buiten gaat zal deze persoon ook telkens het mandje ontsmetten.

Worden klanten verplicht om met bancontact te betalen?

We vragen met vriendelijke aandrang om met bancontact te betalen. Helaas kunnen we klanten hier niet toe verplichten. Indien het echt niet kan met bancontact kan je het geld op de balie neerleggen, zodat er geen direct contact met de kassamedewerker is.

Mag ik de goederen in de winkel aanraken?

“Kijk met je ogen, niet met je handen” is hier de slagzin. Probeer dus enkel spullen aan te raken die je ook effectief zal aankopen.

Mag ik kleding passen?

Je kan kleding passen in de daarvoor voorzien paskamers. Na het passen zullen we de paskamers steeds ontsmetten.

Wat gebeurt er met mijn binnengebrachte goederen?

We vragen om de geschonken spullen zelf te sorteren in de daarvoor voorziene bakken aan de achterkant van de winkel. Deze bakken vertrekken naar ons Centraal Magazijn. Daar worden de goederen gesorteerd, hersteld en vooral proper gemaakt. Pas later vertrekken ze terug naar de winkel om verkocht te worden. De tijd tussen het brengen van goederen en het verkopen van goederen is hierdoor ruim gespreid waardoor ze voldoende quarantaine geplaatst zijn.

Komen jullie nog goederen ophalen bij mij thuis?

We zullen nog steeds goederen op afspraak ophalen bij mensen thuis. We vragen wel om de goederen op het afgesproken tijdstip buiten of in de garage te zetten. Op die manier vermijden we zoveel mogelijk contact.

Werken de medewerkers in veilige omstandigheden?

Op elke werkplek wordt de afstand van 1,5 meter gewaarborgd. Ook worden medewerkers verplicht regelmatig hun handen te wassen. Als medewerkers zich ziek voelen moeten ze thuis blijven. Er worden voor elke medewerker mondmaskers voorzien voor als de afstand van 1,5 meter tijdelijk niet gegarandeerd kan worden

 

De algemene voorzorgsmaatregelen vind je hier terug.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction