Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kringwinkelplezier op afspraak
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Antwerpse Kringwinkels open op afspraak

Antwerpse Kringwinkels open op afspraak 

Niet enkel de grote ketens, ook De Antwerpse Kringwinkels blijven open op afspraak. Na een korte sluiting van twee dagen op zaterdag 27 en maandag 29 maart ontvangen de negen Antwerpse Kringwinkels en De Kilomeet in Deurne hun klanten heel graag op afspraak. “De korte sluitingsperiode is nodig om ons personeel vertrouwd te maken met het nieuwe systeem.” klinkt het bij De Kringwinkel Antwerpen.

Winkelen op afspraak
Vanaf vandaag kunnen Kringwinkelfans alvast een afspraak vastleggen voor hun tweedehands inkopen. Want vanaf dinsdag 30 maart kan je in De Kringwinkels in Deurne, Borgerhout, Meir, Kiel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Wijnegem, Merksem en in De Kilomeet Deurne terecht op afspraak. “We hebben redelijk snel kunnen schakelen en onze IT-dienst heeft vrij snel een reservatiesysteem op poten kunnen zetten.” vertelt Louise Vrints, communicatieverantwoordelijke van De Kringwinkel Antwerpen. “We hopen van harte dat onze klanten er volop gebruik van zullen maken. Voor alle duidelijkheid: een afspraak betekent geen aankoop verplichting, klanten mogen nog steeds komen rondneuzen in onze winkels.” verduidelijkt ze.

Medewerkers aan het werk houden
Een belangrijke motivatie voor De Kringwinkels om verder te werken is de werkgelegenheid. “Onze medewerkers hebben tijdens de eerste sluitingsperiode sociaal en financieel gezien geen gemakkelijke periode gehad. Als maatwerkbedrijf willen we dit echt vermijden.” vertelt Louise. “Tijdens de sluiting in november hebben we dat opgevangen door volledig op onze online verkoop in te zetten, maar deze keer vinden we onszelf nogeens opnieuw uit” voegt ze nog toe.

Geefpunten blijven open
Ook spullen geven zal mogelijk blijven. De geefpunten van alle winkels zullen zonder afspraak toegankelijk zijn en ook de gratis ophaaldienst blijft actief. “Wanneer het te druk wordt aan een geefpunt zou het kunnen dat we dit tijdelijk sluiten. We vragen begrip van onze gevers voor deze uitzonderlijke omstandigheden.” sluit Louise af.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction