Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Studentenkorting
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Zomeren met De Kringwinkel

Zomeren met De Kringwinkel? Met deze 3 tips ben je vertrokken!

Na een jaar binnen te hebben gezeten, zijn we dit jaar extra blij dat het zomer is! Bij ons scoor je unieke én duurzame oplossingen, die je zomer nog leuker maken. Weet je niet waar te beginnen? Wij hebben de beste zonnige tips voor je op een rijtje gezet.

1. Zomeroutfit? Uniek!

Een hele nieuwe zomercollectie hoeft niet duur te zijn. Gebruik de regenachtige dagen om langs te gaan bij De Kringwinkel in je buurt en shop unieke statement stuks. Onze beste tip: ga op zoek naar de kleuren die jou deze zomer liggen en start zo je zoektocht. En ohja, maten zijn overrated want oversized is àltijd goed.

2. Mix & Match servies

Zomer = buiten eten! Kies voor allerlei verschillende kleurrijke bordjes en glazen of bekers. Zo maak je het thuis op het terras of tijdens een picknick in het park nog gezelliger. Zet er nog een vaasje met een kleurrijk boeket bij en het is helemaal af. Niet alleen jij, maar ook je servies krijgt kleur deze zomer!

Check in de video hiernaast alvast hoe Geraldine haar picknick stylet.

3. Eén stuk stof = veel opties

Een stuk textiel, of het nu een tafelkleed, een vintage handdoek of een oud gordijn is, komt in de zomer van pas. Neem het mee als picknicklaken, gebruik het als centerpiece tussen de tentjes op een festival (hopelijk!), neem het mee naar het strand, sla het om je heen als extra laagje op koude zomeravonden of verwerk het thuis als zomers detail.

Ziezo, laat die zomer maar komen. Met deze tips ben jij helemaal voorbereid, help je het milieu een handje en zorg je mee voor maatwerk. Hier vind je alvast alle adressen om te komen Kringwinkelen.

PS als je tijdens je Kringwinkelbezoek een rieten hoed tegenkomt, meenemen.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction