Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
zaakvoerder ohne gezocht
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Ohne circuit zoekt uitbater verpakkingsvrije winkel

Ben jij onze volgende OHNE uitbater in circuit?

We zijn op zoek naar een zelfstandige ondernemer die zijn of haar schouders wil steken onder een verpakkingsvrije winkel in het circulair centrum circuit op Nieuw Zuid. Als ondernemer sluit je je aan bij OHNE Coop, de coöperatieve organisatie die alle OHNE uitbaters verbindt. OHNE Coop heeft een duidelijke doelstelling: elk van de OHNE-winkels en partners versterken. Door onze krachten op een coöperatieve manier te bundelen, staan we samen sterk in het uitdagende retaillandschap.

Over de locatie

circuit is onze gloednieuwe locatie van De Kringwinkel Antwerpen, 17 ondernemers bundelen hun krachten in de Palazzo Verde op het Nieuw Zuid.

circuit is een circulaire speeltuin voor iedereen die bewuster wil (leren) consumeren: je kan er shoppen in het tweedehands aanbod van de kringwinkel of kiezen uit lokale circulaire producten. Tegelijkertijd kan je een workshop volgen, een duurzaam boeket bloemen kopen en iets drinken in de fairtrade koffiebar of wijnbar. Langsgaan bij de lokale ijsjeszaak, de natuurkapper of voor een herstelling van je fiets kan ook. bij circuit kan het allemaal!

En als het aan ons ligt binnenkort kan je er binnenkort dus ook shoppen in een verpakkingsvrijewinkel!

Hier herken je jezelf in

Sectorervaring is geen vereiste. Ondernemingszin en een hart voor duurzaamheid dan weer wel! Administratie, plannen, keuzes maken én een dosis fysiek werk schrikken je niet af. Je bent communicatief sterk en je kan je vinden in het coöperatief gedachtengoed. Kortom, je bent een m/v/x met veel goesting om te beginnen aan jouw OHNEgelooflijke avontuur.

Meer weten of jezelf direct kandidaat stellen? Stuur een berichtje naar: coop@ohne.be of surf naar: www.ohne.be

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction