Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Studentenkorting
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Schenk je toestel aan iemand in nood

Breng je nog werkende elektro naar De Kringwinkels. En wij schenken het aan iemand in nood.

Duizenden Waalse gezinnen werden zwaar getroffen door de overstromingen. Een groot stuk van hun inboedel ging verloren. Daarom willen Recupel en De Kringwinkels samen een actie opzetten om hen opnieuw aan de nodige basisvoorzieningen te helpen.

Van donderdag 9 september t.e.m. donderdag 14 oktober kan je je herbruikbaar elektro naar De Kringwinkel brengen. De Kringwinkels controleren via een stekkertest of jouw toestel nog veilig werkt en schenken het dan aan mensen in nood.

Hiervoor werken we samen met Recupel en La Bourse aux dons, een distributieplatform voor food en non-food dat alle geschonken elektro centraliseert en via OCMW's verdeelt aan de slachtoffers van de watersnood en aan andere organisaties. Dit zorgt er ook voor dat alles traceerbaar is.

We hopen met alle Kringwinkels samen 1000 toestellen te kunnen schenken. Op 15 oktober worden de resultaten van de inzamelactie, dus het aantal ingezamelde en geschonken spullen, kenbaar gemaakt tijdens De Cooke & Verhulst Show.

Als jij je elektro graag zou schenken aan deze actie, breng het dan naar een geefpunt van één van onze winkels en vraag om er een sticker van de actie op te plakken zodat onze medewerkers deze apart plaatsen en meegeven aan het transport dat bestemd is voor de verdeling aan mensen in nood.

Alvast heel erg bedankt, helpen helpt.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction