Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Dag van de Kringwinkel
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Kom langs bij Dag van de Kringwinkel

Kom langs bij Dag van de Kringwinkel


Kom op zaterdag 15 oktober naar
de feestelijke Dag van de Kringwinkel! Op deze dag zetten we onze Kringwinkels
én onze klanten in de bloemetjes. Vier mee met ons en ontdek in elke winkel een extra groot aanbod aan tweedehandsspullen en allerlei leuke activiteiten. Trouwens... door te shoppen bij Kringwinkel ben je extra goed bezig: herbruikbare spullen worden van de afvalberg gered én het helpt ons om iemand opnieuw kansen te geven op de arbeidsmarkt.  
 

Weet jij eigenlijk wat Kringwinkel allemaal doet?  

 • Een positieve impact op de planeet 
  We halen herbruikbare goederen op of ontvangen ze aan onze geefpunten en we verkopen ze weer in onze winkels. Hierdoor komen al deze gedoneerde spullen niet op de afvalberg terecht. Vorig jaar hebben we 4.025.088 kilo (!!!) aan materiaal hergebruikt. Yes, das inderdaad veel! 
  Daarom geloven wij vollenbak in opnieuw. Want die fancy zetel waarop jij bent uitgekeken, is nog niet op uitgezeten. Net dát kleedje dat zij uit het oog was verloren, maakt jou de eyecatcher van de avond. En die kast waar de ene telkens z’n teen aan stootte, is echt dé stoot die de ander z’n interieur maakt. 

 • Sociale tewerkstelling 
  Onze producten hebben een verhaal, onze mensen ook. Vorig jaar zorgden we voor 615 jobs op maat. Want iedereen, écht iedereen, ongeacht hun achtergrond, verdient een job met voldoening. Omringd door toffe collega’s, op een plek waar ze 100% zichzelf kunnen zijn. Waar ze hun skills en talenten kunnen ontplooien met een smile tot achter hun oren. Een job waar ze elke dag met veel goesting voor uit hun bed springen. We zorgden vorig jaar ook voor de doorstroming van 155 mensen naar de reguliere arbeidsmarkt. 

 • Originele en betaalbare spullen 
  We willen ervoor zorgen dat iedereen, ook met een beperkt budget, kwaliteitsvolle goederen kan kopen. Bij ons vind je meubels in alle stijlen en kleuren, pre-loved kleding, toffe boeken en speelgoed, originele serviessetjes, leuke decoratie, muziek, degelijke fietsen en elektro. Opnieuw brengt geluk, veel meer dan nieuw dat kan.  

Op zaterdag 15 oktober verwelkomen al onze medewerkers jullie met open armen. Samen heffen we het hergebruikte glas. Op nieuw geluk. Samen gaan we voor een nieuwe toekomst, voor voorwerpen en mensen!  

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction