Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Feest met Kringwinkel

Feest met Kringwinkel

Kringwinkel pakt vanaf zaterdag 12 november uit met originele cadeaus, feestkledij en feestdecoratie. Kortom, je kan voor al je feestartikelen terecht in onze winkels. Van sinterklaas- en kerstcadeaus, kerstbomen en kerstdecoratie tot feestkledij.

Dit jaar denkt ook de Sint aan duurzame cadeaus en vindt hij bij Kringwinkel het leukste speelgoed voor groot en klein. Ook voor onder de kerstboom of voor nieuwjaar vind je bij Kringwinkel de meest originele cadeaus voor jong en oud.
Denk aan houten speelgoed, voorlees- en prentenboeken, puzzels, gezelschapspellen voor het hele gezin, knuffeldieren van alle formaten, speelgoedauto’s, barbies en poppen.

Haal de warmste kerstsfeer in huis met Kringwinkel. Welke unieke kerstschatten kan je zoal bij Kringwinkel scoren?

  • Vintage kerstdecoratie zoals kerstballen, pieken, slingers en kerststalletjes om jouw huis om te toveren naar Kerst.
  • Een retro houten slee kan je bekleden of versieren met kerstgroen en lichtjes.
  • Retro ski’s en schaatsen zijn unieke decoratiestuks die je bij Kringwinkel kan scoren voor een prijsje.
  • Heb je thuis een platenspeler? Ga op zoek naar oude kerstplaten van Frank Sinatra, Phil Spector of Andy Williams en haal de authentieke kerstsfeer in huis.
  • Manden, koffers of kisten zijn ideaal om rond en onder je kerstboom te plaatsen en om te vullen met cadeautjes.
  • Bij Kringwinkel vind je een divers aanbod van leuke beeldjes van hertjes, rendieren of beren, die allemaal perfect passen bij de tijd van het jaar.
  • Vintage kerstkaarten om naar al je geliefden op te sturen.
  • Gouden of koperen kandelaars voor in huis of op de kersttafel vind je in grote aantallen bij Kringwinkel, vul ze met kaarsen en haal een gezellige kerstsfeer in huis.
  • Maak dit jaar van jouw kersttafel de origineelste met vintage feestglaasjes, borden, kommen en bestek uit Kringwinkel.

Heb je nog geen outfit voor Kerst en Nieuw klaarliggen en wil je toch niet in herhaling vallen met andere jaren? Je hoeft gelukkig niet per sé een volledige nieuwe outfit kopen om er feestelijk uit te zien. Bij Kringwinkel hangen er unieke tweedehands parels van kwaliteitsvolle merken aan een laag prijsje.

Je vindt er feestelijke kleedjes, blouses, kostuums, blazers of bontjassen om er ook buiten feestelijk uit te zien. Maak je outfit af met een vintage paar pumps, een feestelijk handtasje en bling bling juwelen. Bovendien ben je gegarandeerd de enige met jouw outfit want al onze stuks zijn uniek.

PS: Ben je niet zo tevreden met de cadeaus die je ontving? Laat het geen jaren stof verzamelen in je kast en breng het naar Kringwinkel. Zo maak je er iemand anders heel gelukkig mee en daar draait deze bijzondere tijd van het jaar tenslotte helemaal rond. Vind hier jouw dichtsbijzijnde Kringwinkel.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction