Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Kringwinkel doneert 1€ per verkocht kledingstuk aan 12-12

Kringwinkel doneert 1€ per verkocht kledingstuk aan 12-12


Kringwinkel Antwerpen lanceert initiatief ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Van één tot acht maart zal Kringwinkel Antwerpen voor elke verkocht kledingstuk 1€ doneren aan het Consortium 12-12.

Met dit initiatief hoopt Kringwinkel een positieve impact te hebben en de inspanningen van 12-12 te ondersteunen om de slachtoffers in de getroffen gebieden te helpen. 

 “Ondanks de enigszins moeilijke periode waarin we ons als organisatie zelf bevinden, staat dit niet in verhouding tot het leed van de slachtoffers van de verwoestende aardbevingen in Syrië en Turkije", zegt Hans Tops, Algemeen Directeur van Kringwinkel. "Veel van onze collega’s hebben familie in Syrië of Turkije en daarom willen we toch zeker ons steentje bijdragen aan de humanitaire hulpverlening van 12-12. We hopen dat onze bijdrage zal helpen om de getroffen gemeenschappen te helpen herstellen." Gaat hij verder. 

Het initiatief loopt van één tot acht maart en is van toepassing op alle kledingstukken in alle Antwerpse Kringwinkels. Alle klanten die tijdens deze periode tweedehands kleding kopen, dragen bij aan de hulpverlening van 12-12. Maar ook klanten die textiel komen geven steunen dit project want het textiel dat we binnen krijgen, kunnen we weer inzetten voor deze actie.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction