Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Nieuwe zomerspullen in aantocht

Hoera! Nog even geduld, maar het zomerweer is in aantocht…

Een festival op de planning? Zin om je tuin zomerproof te maken? Of een leuke picknick organiseren? Van zomerkleding en zonnebrillen, speelgoed en tuinmeubels, tot fietsen en decoratie… Bij Kringwinkel kan je een ruim aanbod met diverse zomeritems scoren voor een betaalbare prijs. Door deze spullen aan te kopen maak je een duurzame keuze. Je steunt niet alleen de circulaire economie en sociale tewerkstelling, maar je tuin, terras of balkon is altijd uniek ingericht. Een echte win-win-winsituatie dus!

Kom jij onze nieuwe collectie bekijken? Daarbij geven we je graag nog enkele tips mee:

1)     Hou rekening met de ruimte

Heb je een tuin, dakterras of een klein balkonnetje? Bij grote ruimtes kan je aan de slag met grotere meubels zoals een eettafel, loungeset, grote zitpoefen … Indien de ruimtes wat kleiner zijn (balkonnetje) moet je wat creatiever aan de slag gaan om er iets leuks van te maken! Je hoeft geen grote ruimte te hebben om het gezellig of functioneel te maken. Steek zelf de handen uit de mouwen met recup, herbruikbaar materiaal, etc. 

Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag met houten kratten, kaarsen, bloemen/planten… Heb je een feest te organiseren, en wil je de wijnkratten bv. eenmalig huren? Dan ben je bij Kringverhuur aan het juiste adres! Ook stoelen, tafels, vazen, kunstplanten… kan je aan een eerlijke prijs huren.

2)     Hou rekening met het weer m.b.t. meubels

Wanneer je je meubels de hele zomer en winter buiten laat staan, is het belangrijk dat je werkt met weerbestendige materialen zoals kunststof, staal, aluminium, hardhout… waarvan je het hele jaar door kan genieten. Weet je niet goed welk materiaal je aan het kopen bent? Vraag dan gerust uitleg aan onze medewerkers.

3)     Kleed je buitenruimte opnieuw aan met Kringwinkel spullen  

Ga aan de slag met bijzettafeltjes, parasols en strandstoelen. Daarbij kan je het hoekje opleuken door gebruik te maken van kussens, poefjes, kunstplanten, lichtjes, kleurrijke tapijten, … Heb je een leuke picknicktafel? Maak dan gebruik van ons serviesgoed, en scoor er nog een leuke vaas + kunstplant bij! Je kan ook kiezen voor een leuk schaaltje met fruit.

4)     Festivalgerief/picknicken in het park

Duurzaam feesten of picknicken in het park? Koop al je festival en picknick artikelen bij Kringwinkel! We verkopen tenten, stoeltjes, slaapzakken en slaapmatjes. Daarnaast vind je er herbruikbare bekers + borden, of nog een leuke set met gamellen voor een bereide maaltijd of soep. Met een beetje geluk vind je ook nog een kleine tafelbarbecue die je zowel voor je festival als picknick in park/eigen tuin kan gebruiken. Vergeet je geen leuk picknick laken uit te kiezen?

Laat die zon, vakantie, festivals en tuinfeestjes maar komen!

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction