Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kringshop
Meer over deze Kringwinkel

FIXT! Repair workshops

FIXT! Da's elke eerste zaterdag van de maand een portie REPAIR IT YOURSELF onder professionele begeleiding.

Goesting om jouw kledij zelf te repareren? Maar geen idee hoe er aan te beginnen? We've got your back!

Na de workshop neem je je gerepareerde kledij mee huiswaarts en ben je ook meteen gewapend met voldoende kennis & kunde om dit alles in de toekomst zelf te doen. 👊🏻

De workshops gaan door in de containers van Circuit - of bij mooi weer op het binnenplein van Plein Publiek.

Mee te brengen: kledij of textiel dat hersteld moet worden en vooral veel goesting om iets bij te leren.

Kostprijs (inclusief koffie/thee & koekjes) bedraagt €25, ter plaatse te betalen (cash/bancontact).

 

Eerstvolgende: FIXT! op zaterdag 4 januari van 12:00 tot 17:00

DIY recup workshops

December is dé maand om Kerstcadeautjes te kopen, pakjes in te pakken én feesttafels te versieren. Dat kost een smak geld én is niet zo #circulair. Tijdens de DIY workshop namiddag gaan we aan de slag met verschillende #recup materialen voor een circulaire kerst: een tafelkerstboom maken met resten hout, een wandtapijtje breien met reststromen textiel, lepeltjes graveren met de namen van jouw gasten voor jouw Pinterest Perfect tafelaankleding (of niet), een workshop Furoshiki (Whut? Yes, cadeautjes inpakken kan ook met reststromen!),…

Kom op zondag 15 december de hele namiddag workshoppen in de Serre van Plein Publiek en ga naar huis met een leuk circulair (en misschien zelfs ingepakt) cadeau!

💸 €25 — ter plaatse te betalen
☕ Koffie, thee & gebak wordt voorzien door ons
♻️ Wij voorzien de nodige materialen. Wie zelf nog oude t-shirts en/of breinaalden (nr 12 of 15) heeft, mag die zeker meebrengen.

CIRCUIT in de buurt

circuit wil een lokale speler zijn die de buurt op circulair zuid samenbrengt. daarom organiseren we verschillende activiteiten om de buurtbewoners en -organisaties dichter bij elkaar te brengen. Bekijk hieronder het overzicht.

 

Op zaterdag 28 december (14u - 17u) staat er een leuke workshop op het programma. Kom meer voederbakjes maken met huisraad in circuit (d’herbouvillekaai 19).

 Circuit, ook op maat van je bedrijf!


Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap van lineair naar circulair denken? 

Dan neemt circuit je graag mee op sleeptouw voor een dag 'onderdompeling in de circulaire economie'! Aarzel niet en raadpleeg onze brochure voor een dag vol circulaire inspiratie bij Plein Publiek. 

Maak kennis met duurzame ondernemers, leer circulair denken vanuit de natuur (nature thinking) en timmer zelf een meubelstukje uit recup-materiaal. 

Volledige brochure kan je hier vinden.

pinterest youtube instagram auction