Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Retroweek 2021
Meer over deze Kringwinkel

Inboedelservice

Bij een gratis ophaling haalt De Kringwinkel enkel de herbruikbare goederen op. De inboedelservice doet veel meer! Een volledig team verzorgt voor jou de volledige ontruiming van jouw woning of appartement. Van kelder tot zolder.
Wij demonteren, verpakken en ontruimen jouw volledige inboedel.
Indien nodig zorgen wij voor parkeerborden en een ladderlift.

De inboedelservice is een zeer gewaardeerde, doch geen gratis dienst.

Hoe werkt onze inboedeldienst?  

Voor een inboedelopruiming kan je ons bellen op het nummer 03 217 25 10 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 16u30) en vragen om een kijkbezoek in te plannen. We maken met jou een afspraak voor een kijkbezoek bij jouw inboedel. De wachttijd is één à twee weken.
Tijdens een kijkbezoek komt een medewerker van ons een inventaris (en foto's) maken van alles wat je wil laten weghalen.
We schatten hoeveel tijd en mankracht de planning, opruimen, ophalen en netjes achterlaten van het pand zal kosten (wij regelen de parkeerborden, de ladderlift, de verhuizers en indien gewenst schoonmakers via doorverwijzing). Op basis daarvan maken we een offerte die je al dan niet kan goedkeuren.

Daarna maken we een afspraak voor de inboedel-opruiming en wordt jouw inboedel wordt met de glimlach van A tot Z opgeruimd!

 

Aandacht: wij doen enkel inboedelopruimingen in ons ophaalgebied:
Groot Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Wommelgem, Borsbeek, Kapellen, Stabroek en Brasschaat.

Tevreden klanten aan het woord

"De ploegen die gisteren de inboedel hebben opgehaald in onze woning waren samen een fantastisch team. Zij hebben op een snelle en correcte wijze de woning leeg gemaakt. Zij verdienen zeker een pluim voor de geleverde prestatie!!!!!" (F. Hof - juni 2019)

"Ik wil u graag latern weten dat wij uiterst tevreden waren van het team dat u naar ons huis hebt gestuurd om dit leeg te maken. Het waren allemaal zeer lieve mensen die, ondanks de grote hitte, enorm hard en efficiënt gewerkt hebben. Ik kan jullie manier van werken aan iedereen aanbevelen!" (I. Loncin - juli 2018)

"Langs deze weg wil ik U en je team bedanken voor de goede service. De vriendelijkheid en de goede organisatie van jullie team hebben het voor mij makkelijker gemaakt. In wat voor mij een moeilijkere periode is." (P. Vranckx, maart 2018)

"Ik wou u even zeggen dat we zeer tevreden zijn met de verhuis gisteren! Alles verliep volgens plan: eerst was de ladderlift er en konden we de spullen die we bijhouden naar beneden doen. Zo gauw dat gebeurd was, was de kamion er ook. Uw team was zeer enthousiast, zeer snel, niet bang om de handen uit de mouwen te steken, en nog grappig ook! En uiteraard zijn we blij dat de spullen kunnen herbruikt worden. Bedankt dus voor deze goeie service!" (Dhr. L. Bedeer, november 2017)

"Mag ik een pluim op jullie hoed steken voor het geleverde werk?  Deze voormiddag zijn de mannen het appartement van mijn mama komen leegmaken.  Woaw, wat een snelheid, efficiëntie en voorzichtigheid.  Een van de mannen had de leiding en dankzij zijn instructies ging alles er erg georganiseerd en soepel aan toe.  En een geluk dat het pas begon te druppelen als alles weg was.  Netjes bijeen geveegd en nog een "suikertje" gekregen om de elektriciteitskabel te beveiligen.  Nogmaals hartelijk dank voor al jullie werk.  Ik hoop dat jullie voor mama haar spulletjes nog voldoende centen bijeen sprokkelen.  Veel succes en groeten aan de mannen die top gewerkt hebben!" (I. Lecossois, dochter H. Loones, oktober 2017)

"Graag wil ik u en de Kringloopwinkel danken voor de stipte uitvoering van de overeenkomst. Tevens wens ik iedereen te danken die hielpen bij de opruiming die zeer vlot en correct is verlopen." (Dhr. K. Pauli, juni 2014)

"Gisteren heeft een ploeg van de inboedelservice het appartement ontruimd. Ik wil het nog een keer benadrukken. Mijn complimenten voor deze service: hard gewerkt, goed en snel!" (Dhr. T. Endenburg, juni 2014)

We zijn erg tevreden over jullie inboedelservice: een goed georganiseerde samenwerkende equipe , waarin afspraken en leiding gerespecteerd werden. Het is leuk handelen met mensen die hun job goed doen!" (A. v.d. Durpel, februari 2016)

"Ik wil U bedanken en vooral de 5 mensen die bij de verhuis gewerkt hebben op hun vriendelijkheid en grote doeltreffendheid wijzen.
Ik hoop dan ook dat onze appreciatie deze mensen professioneel in hun toekomst kan helpen" (E. Cytryn, augustus 2013)

"Ik wil U maar even melden dat ik zeer tevreden ben van de service die uw mannen hebben geleverd. Ik had dat zelf nooit voor elkaar gekregen en vind dat dit toch ook eens mag gezegd worden. Hartelijk dank!" (Mevr. Van Doninck, februari 2013)

pinterest youtube instagram auction