Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Dag van de Kringwinkel
Meer over deze Kringwinkel

Inboedelservice

Wij ontruimen woningen en ontzorgen volledig, voor een milde prijs

Ga je kleiner wonen? Maak je van twee huishoudens één? Start je helemaal opnieuw in het buitenland? Weet je niet waar beginnen bij het leegmaken van het huis van je overleden oma? Ons opruimteam is bekwaam en betaalbaar.

Maak een afspraak voor een kijkbezoek

  • Inboedelopruiming is mogelijk in: Groot-Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Wommelgem, Borsbeek, Kapellen, Stabroek en Brasschaat.
  • Maak een afspraak voor een kijkbezoek. Hou rekening met een wachttijd van één tot twee weken. Bel 03 217 25 10 – bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.30 en 16.30 uur. 

Ontvang een eerlijke offerte

  • Onze medewerker komt langs, lijst alles op wat je wil laten weghalen en maakt foto’s.
  • Op basis hiervan schatten wij hoeveel tijd de voorbereiding en de boedelruiming zelf zullen vragen. En hoeveel mensen en welke materialen nodig zijn. Parkeerborden, ladderlift …
  • Dat vertalen we in een heldere offerte.

 

Akkoord? Met onze inboedelservice komt het helemaal in orde

  • Je betaalt vooraf. De prijs is de prijs. Geen verrassingen de dag zelf.
  • We spreken een datum af.
  • In een-twee-drie wordt het huis of appartement zorgvuldig leeggeruimd. Oef, weeral een zorg minder!
  • Alle spullen gaan de vrachtwagen in en worden naar ons sorteercentrum gebracht.

Wij zijn geen verhuisfirma. Wat we opruimen komt opnieuw in de kringloop terecht. Hetzij voor hergebruik aan een faire prijs, hetzij als grondstof na recyclage.   

Opgelet! Wij doen enkel inboedelopruimingen in ons ophaalgebied: Groot Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Wommelgem, Borsbeek, Kapellen, Stabroek en Brasschaat.

Tevreden klanten aan het woord

"Chapeau voor kringwinkel. Nog nooit zo een efficiënte ophaling meegemaakt. Merci om dit te regelen!" (Olivier Voet - Universiteit Antwerpen, december 2021)

"De ploegen die gisteren de inboedel ophaalden, vormden samen een fantastisch team. Zij maakten op een snelle en correcte wijze onze woning leeg. Zij verdienen zeker een pluim voor de geleverde prestatie!" (F. Hof, juni 2019)

"Ik wil u graag laten weten dat wij uiterst tevreden waren van het team dat u naar ons huis stuurde om dit leeg te maken. Het waren allemaal zeer lieve mensen die, ondanks de grote hitte, enorm hard en efficiënt gewerkt hebben. Ik kan jullie manier van werken aan iedereen aanbevelen!" (I. Loncin, juli 2018)

"Langs deze weg wil ik u en uw team bedanken voor de goede service. De vriendelijkheid en de goede organisatie hebben het voor mij makkelijker gemaakt in wat voor mij een moeilijkere periode is." (P. Vranckx, maart 2018)

pinterest youtube instagram auction