Menu
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
De Retrodag, mis 'm niet!
Meer over deze Kringwinkel

Onze inboedelservice neemt jouw zorgen uit handen


Bij een gratis ophaling haalt De Kringwinkel enkel de herbruikbare goederen op. De inboedelservice doet veel meer! Een volledig team verzorgt voor jou de volledige ontruiming van jouw woning of appartement. Van kelder tot zolder. Wij demonteren, verpakken en ontruimen jouw volledige inboedel. Indien nodig zorgen wij voor parkeerborden en een ladderlift. We laten alles netjes achter zodat je je woning kan verhuren of verkopen.

De inboedelservice is een zeer gewaardeerde, doch geen gratis service.

 

Hoe werkt onze inboedelservice?

  1. We maken met jou een afspraak voor een kijkbezoek. De wachttijd is één à twee weken.
  2. Tijdens een kijkbezoek komt een medewerker van ons een inventaris (en fotos) maken van alles wat je wil laten weghalen.
  3. We schatten hoeveel tijd en mankracht de planning, opruimen, ophalen en netjes achterlaten van het pand zal kosten (wij regelen de parkeerborden, de ladderlift, de verhuizers en indien gewenst schoonmakers via doorverwijzing).
  4. We schatten wat de herbruikbare goederen ons vermoedelijk kunnen opbrengen. 
  5. We maken het verschil tussen 3. en 4. in een offerte. Als je veel herbruikbare en/of waardevolle goederen hebt, zal je weinig moeten betalen. Als er heel veel onbruikbare goederen (weg te gooien) bij zijn, zal de factuur hoger zijn.
  6. Je keurt deze offerte al dan niet goed.
  7. We maken een afspraak voor een inboedel-opruiming.
  8. Jouw inboedel wordt met de glimlach van A tot Z opgeruimd!

 

Aandacht: wij doen enkel inboedelopruimingen in ons ophaalgebied:
Groot Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Wommelgem, Borsbeek, Kapellen, Stabroek en Brasschaat.

 

Interesse in deze dienst?

Voor een inboedelopruiming kan je ons bellen op het nummer 03 217 25 10 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 16u30) en vragen om een kijkbezoek in te plannen.

 

 

De inboedelservice is de meest gewaardeerde dienst van De Kringwinkel Antwerpen!

 

Mag ik een pluim op jullie hoed steken voor het geleverde werk?  Deze voormiddag zijn de mannen het appartement van mijn mama komen leegmaken.  Woaw, wat een snelheid, efficiëntie en voorzichtigheid.  Een van de mannen had de leiding en dankzij zijn instructies ging alles er erg georganiseerd en soepel aan toe.  En een geluk dat het pas begon te druppelen als alles weg was.  Netjes bijeen geveegd en nog een "suikertje" gekregen om de elektriciteitskabel te beveiligen.  Nogmaals hartelijk dank voor al jullie werk.  Ik hoop dat jullie voor mama haar spulletjes nog voldoende centen bijeen sprokkelen.  Veel succes en groeten aan de mannen die top gewerkt hebben! (I. Lecossois, dochter H. Loones, oktober 2017)

We zijn erg tevreden over jullie inboedelservice: een goed georganiseerde samenwerkende equipe , waarin afspraken en leiding gerespecteerd werden. Het is leuk handelen met mensen die hun job goed doen!" (A. v.d. Durpel, februari 2016)

"Ik wil U bedanken en vooral de 5 mensen die bij de verhuis gewerkt hebben op hun vriendelijkheid en grote doeltreffendheid wijzen.
Ik hoop dan ook dat onze appreciatie deze mensen professioneel in hun toekomst kan helpen" (E. Cytryn, augustus 2013)

"Ik wil U maar even melden dat ik zeer tevreden ben van de service die uw mannen hebben geleverd. Ik had dat zelf nooit voor elkaar gekregen en vind dat dit toch ook eens mag gezegd worden. Hartelijk dank!" (Mevr. Van Doninck, februari 2013)

"Graag wil ik u en de Kringloopwinkel danken voor de stipte uitvoering van de overeenkomst. Tevens wens ik iedereen te danken die hielpen bij de opruiming die zeer vlot en correct is verlopen." (Dhr. K. Pauli, juni 2014)

"Gisteren heeft een ploeg van de inboedelservice het appartement ontruimd. Ik wil het nog een keer benadrukken. Mijn complimenten voor deze service: hard gewerkt, goed en snel!" (Dhr. T. Endenburg, juni 2014)

pinterest youtube instagram auction