Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kringshop
Meer over deze Kringwinkel

 Onze Winkels

OPGELET: Hou het veilig in onze winkels en check eerste de veiligheidsmaatregelen!

Onze winkel in Deurne zal wegens onvoorziene omstandigheden vanaf 7/7/2020 tijdelijk gesloten blijven. We houden jullie op de hoogte over de heropeningsdatum.

De Kringwinkels

In onze negen Kringwinkels kan je urenlang Kringwinkelen. Al onze winkels hebben een uitgebreid aanbod van tweedehandsgoederen van verschillende productcategorieën; huisraad, textiel, meubelen, electro, boeken, fietsen en speelgoed. Al onze producten worden eerst in het Centraal Magazijn nagekeken en eventueel hersteld. Zo kunnen wij een erg hoge tweedehands kwaliteit verzekeren.

Ben je dus op zoek naar betaalbare orginaliteit: dan moet je in onze winkels zijn!

Onze winkels bevinden zich in Kapellen, Brasschaat, Schoten, Merksem, Kiel, Borgerhout, Deurne en Antwerpen Centrum. Alle adressen kan je hier vinden.

 


 

We merken dat jullie staan te springen om spullen te komen brengen, en door jullie enthousiasme worden we overspoeld met goederen. Dat is natuurlijk super! Maar momenteel hebben we de limiet bereikt die we nu kunnen stockeren en verwerken.
 
Daarom zullen onze geefpunten tot nader orde elke zaterdag gesloten blijven.
 
We willen jullie vragen nog even te wachten met brengen, zo kunnen we drukte spreiden en de situatie voor iedereen veilig houden. Kom binnen enkele weken brengen en wij staan met open armen voor jullie klaar. Alvast een dikke merci voor je cadeau aan De Kringwinkel!

 

De Kilomeet

De Kilomeet is een overstock winkel van kringloopwinkels, een soort van outlet. Hier krijgen goederen die niet of moeilijk verkocht raakten in de Kringwinkels een laatste kans. De Kilomeet is leuk, want je kan alle goederen per kilo en per meter kopen -aan spotprijzen!

De eerste Kilomeet opende in 2013 in Antwerpen. Wegens groot succes zijn er ondertussen al vijf Kilo-meten over heel Vlaanderen.

Adres: De Kilomeet (Deurne) - Bisschoppenhoflaan 255b - 2100 Deurne

Openingsuren: maandag tem zaterdag van 11u tot 18u.

Check alle adressen en de prijslijst op www.dekilomeet.be
pinterest youtube instagram auction