Menu
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Onze Zomergasten

Help jij onze zomergasten aan een job?

Deze zomer volgen we Ziad, Mohamad en Tharsini. De komende acht weken geven we jullie wekelijks een kijk in hun ervaring bij De Kringwinkel. Zij willen niets liever dan vast aan de slag gaan in België. Hun eerste werkervaring bij De Kringwinkel zou daarbij kunnen helpen. Maar nog veel belangrijker is een sterk netwerk. Daarom doen we een oproep om jullie netwerk met hen te delen en hen zo aan een vaste job te helpen.

Heb je tips, suggesties, vacatures of contacten die je met hen wil delen? Laat het ons weten via info@dekringwinkelantwerpen.be


Aflevering 1

Om de zomerse drukte en vakantieperiode te overbruggen zoeken wij elke jaar een aantal zomergasten. Dit zijn mensen die omwille van verschillende redenen moeilijk aan werk geraken en bij ons een eerste werkervaring krijgen. Door deze twee maanden ervaring en begeleiding hopen wij dat ze kunnen doorstromen naar een vaste job in het reguliere arbeidscircuit.

Ziad, Mohamad en Tharsini kwamen deze week aan bij De Kringwinkel. Ze zijn alvast heel gemotiveerd om ervoor te gaan!

Aflevering 2

Ziad vertelt hoe hij in België terecht is gekomen. Hij doet enorm zijn best om goed Nederlands te leren zodat hij snel geïntegreerd geraakt in België.

Hij wil erg graag tramchauffeur worden maar staat eigenlijk open voor elke uitdaging. Kan jij hem helpen? Neem dan contact met ons!

pinterest youtube instagram auction