Menu
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Wie zijn wij?

 De Kringwinkel Antwerpen is een vzw die elke dag nieuwe kansen geeft aan producten en aan mensen. Dit verwezenlijken we met de volgende activiteiten;

Wat doen we?

Elke maand worden zo'n 800 ton goederen opgehaald, verwerkt, gesorteerd in ons centraal sorteermagazijn en eventueel hersteld in één van onze vier herstelateliers, en weer verkocht in de 8 kringloopwinkels en een Kilomeet.

Dankzij de giften van de Antwerpenaars verkleinen we de Antwerpse afvalberg met zo'n 400 ton per maand -dat is wat verkocht wordt in De Kringwinkels. Zo zorgen we voor een kringloop van goederen.

De Kringwinkel is een sociaal tewerkstellingsproject: dankzij deze activiteiten krijgen meer dan 400 mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt nieuwe kansen.

Waar werken we?

Wij werken en halen goederen op in groot-Antwerpen en de gemeentes Wijnegem, Schoten, Wommelgem, Borsbeek, Kapellen, Stabroek en Brasschaat.

Daarnaast hebben we een kringloopwinkel in Kapellen, Brasschaat, Schoten, Merksem, Kiel, Borgerhout, Deurne en Antwerpen Centrum.

 

Hergebruik Mee(r) met ons! Bedankt!

pinterest youtube instagram auction