Menu
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Inschrijving Workshops

Op ciruict organiseren we ook een aantal workshops. Hier kan je je inschrijven zodat je zeker bent van jouw plaats.

Basis workshop Herstel Je Fiets

Sta je met je handen in het haar wanneer je lek rijdt in the middle of nowhere? Moet je om de haverklap naar de fietsenmaker voor een piepende ketting? Dit zijn zaken die je eigenlijk heel eenvoudig zelf kan oplossen én voorkomen!

Een fietsband plakken of vervangen lijkt misschien moeilijk, maar dat is het helemaal niet. Als je dit één keer gedaan hebt, dan kan je het voor de rest van je leven. Wij leggen je met plezier enkele basistechnieken (banden plakken en vervangen, remmen controleren, ketting onderhouden,..) voor onderhoud en herstel van je fiets een keertje uit en zetten je ook zelf aan de slag met je eigen fiets. Zo hoef je nooit meer hulpeloos met een lekke band te staan wanneer alle fietsenmakers gesloten zijn.

Wat heb je nodig? Je eigen fiets. Het nodige gereedschap en materiaal voorzien wij.

Prijs 15 euro per deelnemer. In ruil krijg je een degelijk bandenplaksetje en een beknopt overzichtje van de technieken die we tijdens de workshop behandelen.

Locatie fietsatelier circuit

Wanneer om de twee weken op zaterdag van 14u tot 16u

Workshop voor kinderen: creatief met oude T-shirts

Gezellige workshop voor kinderen tussen 8 & 12 jaar. Vervelen tijdens de kerstvakantie? Nee hoor!
Ben je benieuwd hoe een naaimachine werkt? Wil je dit graag eens uitproberen? Kom dan bij Circuit een leuke en originele totebag én een kleurrijke sjaal maken.
Wat heb je nodig? Kleurrijke, oude T-shirts in kinder, - of volwassenenmaat. Heb je thuis niks liggen? Geen probleem, wij voorzien dan het nodige.
Prijs 15 euro per kind. In ruil krijg je een totebag + een sjaaltje mee naar huis. Bovendien krijg je een knabbeltje en drankje tijdens de workshop.
Locatie atelier circuit
Wanneer Woensdag 02/01/2019 van 14u tot 16.30u

Workshop: Hoe werkt een naaimachine?

Hoe rijg ik mijn machine in? Hoe steek ik een nieuwe naald? Welke type naald gebruik ik? Hoe wind ik een spoeltje op? Hoe regel ik de draadspanning? Zijn dit vragen waarop je graag een antwoord wilt? Bij Circuit kunnen we jou de nodige uitleg geven en handige tips meegeven.
Wat heb je nodig? In bezit van een eigen machine? Mogelijks verborgen in de kast omdat je niet weet hoe deze werkt ;-) Breng dan zeker mee! (alsook de handleiding als je die hebt). Geen eigen machine? Dan kan je gebruik maken van 1 van onze machines.
Prijs 10€
Locatie atelier Circuit
Wanneer Zaterdag 8 december van 14u tot 16.00u
Naam *
Voornaam *
E-mailadres *
GSM nummer *
Ik wil je me graag inschrijven voor volgende workshop(s) *

pinterest youtube instagram auction