Menu
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Inschijving Workshops

Tijdens het openingsweekend op zaterdag 1 en zondag 2 september organiseren we een aantal workshops. Inschrijven kan hierronder door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Je kan kiezen uit volgende workshops:

Strandtas in jeans

Where would a woman be without her handbag? Stranden worden wereldwijd overspoeld door plastic afval en zwerfvuil. Tijd voor actie dus! Tijd om je kleine bijdrage te leveren voor het milieu en het klimaat! Kom mee je eigen herbuikbare BIG-SHOPPER maken in deze gezellige workshop van JR*BOT! Oude jeansbroeken en afgedankte hemden knippen en naaien we om tot de coolste jeanstas!

Prijs 25 euro (incl materiaal, koffie en taart)

Locatie circuit

Datum zaterdag 1 september (14u - 17u)

Meebrengen stikmachine

Fruit- en groentenzakjes

Je kan het gebruik van plastic verpakking zelf beperken door je groenten en fruit in stoffen zakjes te steken. Die zakjes kan je kopen, maar nog beter is om ze zelf te maken! En het kan zelfs nog beter: maak ze uit lichte stoffen die je in De Kringwinkel vindt. Dat is dubbel geluk!

Prijs 10 euro (incl materiaal, koffie en taart)

Locatie circuit

Datum zaterdag 1 september (10u - 11u30)

Linnen vershouddoekjes

Jennifer Schleber van Empty the fridge gaat met jou aan de slag om zelf bijenwas doekjes te maken. Bijenwas doekjes lenen zich prima om voeding op een duurzame manier te verpakken zonder plastic of aluminiumfolie. Al wat je nodig hebt is wat katoenen lappen stof, bijenwas en een strijkijzer en je gaat naar huis met leuke doekjes om je kaas, boterhammen of overschotjes te bewaren.

Prijs 20 euro (incl materiaal + koffie & taart)

Locatie buurtatelier circuit

Datum zondag 2 september (14u - 15u30)

Basis workshop herstel je fiets

Sta je met je handen in het haar wanneer je lek rijdt in the middle of nowhere? Moet je om de haverklap naar de fietsenmaker voor een piepende ketting? Dit zijn zaken die je eigenlijk heel eenvoudig zelf kan oplossen én voorkomen! Een fietsband plakken of vervangen lijkt misschien moeilijk, maar dat is het helemaal niet. Als je dit één keer gedaan hebt, dan kan je het voor de rest van je leven. Wij leggen je met plezier enkele basistechnieken (banden plakken en vervangen, remmen controleren, ketting onderhouden,..) voor onderhoud en herstel van je fiets een keertje uit en zetten je ook zelf aan de slag met je eigen fiets. Zo hoef je nooit meer hulpeloos met een lekke band te staan wanneer alle fietsenmakers gesloten zijn.

Prijs 15 euro (incl materiaal)

Locatie fietsatelier circuit

Datum zaterdag 1 september (14u - 16u)

Naam *
Voornaam *
E-mailadres *
Ik wil je me graag inschrijven voor volgende workshop(s) *pinterest youtube instagram auction