Menu contact
Gratis ophaling: 050 34 94 00
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Waar kan je terecht met textiel?

Een kringwinkel in jouw buurt

Net zoals met alle andere herbruikbare spullen kan je uiteraard ook met textiel terecht in onze 6 winkels: Brugge Sint-Kruis, Brugge Sint-Andries, Beernem, Zedelgem, Blankenberge en Knokke-Heist. Onze medewerkers ontvangen je graag van dinsdag tem zaterdag, doorlopend van 9u tot 17u30. In Brugge Sint-Kruis en Brugge Sint-Andries kan je ook op maandag terecht.

Een textielcontainer in jouw buurt

De Kringwinkel 't rad werkt samen met een heel aantal containerparken in jouw buurt. In de recyclageparken van Beernem, Blankenberge, Oostkamp, Jabbeke, Ruddervoorde en Zedelgem hebben we één of meerdere textielcontainers staan. Behalve in Beernem en Blankenberge kan je er ook terecht met andere herbruikbare spullen, zoals huisraad en meubelen. In de containerparken van Brugge en Zeebrugge staan voorlopig nog geen textielcontainers, maar je kan er wel huisraad en meubelen geven.

Bovendien hebben we momenteel een drietal textielcontainers langs de openbare weg staan.
Deze opvallende containers vind je in:

  • Oostkamp: Tulpenstraat
  • Ruddervoorde: Sint-Elooisplein
  • Waardamme: Kortrijksestraat (ter hoogte kruispunt Beekstraat)

Een huis-aan-huis ophaling in jouw buurt

Ten slotte doen we 2 maal per jaar huis-aan-huis ophalingen in de gemeentes Beernem, Zedelgem, Oostkamp, Damme en Jabbeke. Een week op voorhand krijgen alle inwoners hiervoor een enveloppe met een textielzak in de brievenbus.
Bij deze textielophalingen kan u eveneens 'kleine' electrotoestellen of huisraad meegeven.

youtube instagram auction