Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Repair Café Aalst
01/05/2020 - 30/12/2020

De coronamaatregelen zijn versoepeld, maar we keren nog niet terug naar normaal. De meeste Repair Cafés liggen stil of werden uitgesteld. De essentie van een Repair Café is toch dat je in de buurt blijft als onze repairders jouw kledingstuk, stofzuiger of juweel herstellen. Dat je kan kjjken, leren hoe het kan hersteld worden om het dan een volgende keer zelf te proberen.

Dit kan echter niet op de veilige voorgeschreven 1,5m afstand. Ook verblijven de bezoekers van het Repair Café gemiddeld langer dan 30 min in één en dezelfde ruimte met onze herstellers. Dit alles heeft ons doen besluiten om ook het volgend Repair Café van 13/06 (Gendarmerie, Aalst) te annuleren. Bedankt voor jullie begrip.

Eerstvolgend Repair Café Aalst is voorzien op zaterdag 3 oktober 2020 Netwerk/centrum voor hedendaagse kunst, Houtkaai 15, Aalst

Wat ? Repair Café Aalst herstelt gratis je kapotte spullen en geeft ze zo een tweede leven. Klein elektro, pc's, textiel of juwelen herstel je samen met onze deskundige vrijwilligers. Weet je welk onderdeel stuk is ? Breng dan alvast een nieuw mee. Samen gaan we voor meer hergebruik en minder afval !

Meehelpen als vrijwilliger ? Wil je wel een handje toesteken ? Kan je goed overweg met naald en draad of ben je technisch aangelegd ? Wij zoeken steeds handige Harry’s, een medewerker voor het onthaal of de koffiehoek. En dit voor max. 4 keer per jaar. Vraag vrijblijvend meer informatie en stuur een mailtje naar info@dekringwinkelstroom.be.

Waar en wanneer ? Repair Café Aalst vindt 4 keer per jaar plaats, telkens op een andere locatie. Start is telkens om 11u. Inschrijven doe je ter plaatste vóór 15u. Om lange wachtrijen te voorkomen kan je per inschrijving slechts 1 herstelling vragen. De herstellingen worden afgewerkt voor 16u30. Volg ons op fb/repaircafeaalst !

DATA 2020

zaterdag 21 maart 2020 Het Wereldhuis Nieuwbeekstraat 35, Aalst (gecancelled wegens maatregelen rond coronavirus)

zaterdag 13 juni 2020 De Gendarmerie Denderstraat 22, Aalst

Eerstvolgend Repair Café Aalst op zaterdag 3 oktober 2020 Netwerk/centrum voor hedendaagse kunst, Houtkaai 15, Aalst

zaterdag 12 december 2020 Stedelijk Museum ’t Gasthuys Oude Vismarkt 13 Aalst

Deel deze pagina:
Alle activiteiten van dit centrum
Naar het nationale overzicht
instagram