Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Teleshop schakelt over op Stroom!
 

“Overschakelen op Stroom, dat wordt tijd’, horen we u denken.Voor alle duidelijkheid, het gaat niet over elektriciteit maar wel over de nieuwe naam van onze vzw.  Inderdaad, na bijna 30 jaar ‘kringloopcentrum Teleshop’ is het hoog tijd voor vernieuwing.

‘Teleshop’ is in Aalst een begrip dat geassocieerd wordt met tweedehands kledij en meubelen. Maar onze vzw groeide sterk door de jaren heen en telt ondertussen verschillende afdelingen. Stroom vzw is véél meer dan enkel Kringwinkels. Ook de Kilomeet, Fietserij, Energiesnoeiers en Cimorné horen erbij. We zijn niet alleen actief in Aalst maar ook in Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Lede, Erpe-Mere, Haaltert en Affligem.

Stroom vzw dus! Een sociaal economisch bedrijf dat energie geeft aan uiteenlopende activiteiten, dat ook al eens graag tegen de stroom in zwemt en dat vooral zorgt voor doorstroom van goederen én mensen. Werk is één van de belangrijkste doelstellingen van Stroom vzw. En dan vooral werk voor wie weinig kansen heeft op de arbeidsmarkt. In 2018 waren er 115 mensen (VTE) aan het werk, waarvan 95 in het kader van sociale tewerkstelling.

Toekomstplannen In de volksmond zal ‘De Kringwinkel Teleshop’ allicht nog een hele tijd meegaan maar geleidelijk aan zullen wij volledig overschakelen naar De Kringwinkel Stroom. En met De Kringwinkel Stroom hebben we heel wat plannen. Zo willen we op de Tragel, de huidige locatie van de meubelwinkel, een volledig nieuw gebouw realiseren met veel aandacht voor groen, duurzaamheid en circulaire economie. Een project dat perfect zou aansluiten bij het concept van De Kaaien in Aalst. Laat die positieve energie dus maar stromen !

Achter de schermen werken we volop aan een nieuwe website maar klik alvast door naar het Stroom Magazine voor meer info !

Deel deze pagina:
Overzicht
instagram