Menu
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Repair Café Aalst
Repair Café Aalst

Repair Café Aalst  helpt jou om gratis je kapotte elektro, kledij en juwelen te herstellen en van de afvalberg te redden !

Hoe gaan we te werk ? Bij aankomst schrijf je je in aan het onthaal en wacht je je beurt af. Daarna herstel je het item samen met onze deskundige vrijwilligers. Weet je welk onderdeel stuk is ? Breng dan alvast een nieuw mee. Zo gaan we voor meer hergebruik en minder afval !

Waar en wanneer ?

Repair Café Aalst vindt 4 keer per jaar plaats, telkens op een andere locatie. Start telkens om 11u tot 16u30. Inschrijven doe je ter plaatste. Om lange wachtrijen te voorkomen kan je per inschrijving slechts 1 herstelling vragen. Inschrijven is mogelijk tot 15u, dit om te zorgen dat alle herstellingen gebeuren voor 16u30.

2019

  • zaterdag 14 december in het Stedelijk Museum 't Gasthuys, Oude Vismarkt 13 9300 Aalst

2020

  • zaterdag 21 maart 2020 Het Wereldhuis Nieuwbeekstraat 35, Aalst
  • zaterdag 13 juni 2020 De Gendarmerie Denderstraat 22, Aalst
  • zaterdag 3 oktober 2020 Netwerk/centrum hedendaagse kunst, Houtkaai 15, Aalst
  • zaterdag 12 december 2020 Stedelijk Museum ’t Gasthuys Oude Vismarkt 13 Aalst
Meer info ?

Vind je op de website van Repair Café Aalst of check onze facebook ‘repaircafeaalst’.

TIP: Heb je een elektrisch toestel dat stuk is en niet meer kan hersteld ? Je mag het steeds in De Kringwinkel afgeven; we zijn immers een inzamelpunt voor Recupel.

Meehelpen als vrijwilliger ?

We zoeken steeds handige Harry’s, mensen voor het onthaal of de koffiehoek. En dit voor max. 4 keer per jaar. Interesse? Stuur dan snel een mailtje.

Concreet vragen we dat een vrijwilliger zich minimum 2 keer per jaar beschikbaar stelt om 1 dag mee te werken. Je hoeft geen expert te zijn in alle soorten herstel van elektro.  We hebben bijvoorbeeld iemand die vooral PCs herstelt, iemand anders die eerder gespecialiseerd is in huishoudapparaten. Ook mensen die met de naaimachine overweg kunnen of die willen instaan voor het onthaal zijn meer dan welkom !
Deel deze pagina:
Overzicht
instagram