Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Breng sfeer, samen met De Kringwinkel!

Jaarlijks houdt De Kringwinkel Stroom een grote Kerstbeurs. Een uitgelezen kans voor wie een kerstboom of feestelijke decoratie op de kop wil tikken voor weinig geld. Omwille van de coronamaatregelen kan dat dit jaar niet en da’s jammer. Want de behoefte om het thuis gezellig te maken is bij velen in deze bijzondere periode extra groot. Ook bij wie een beperkt budget heeft.

Een grote hoeveelheid kerstmateriaal riskeert bovendien een extra jaar in onze magazijnen te blijven staan. Terwijl die ruimte na de lockdown hard nodig is om alle gebrachte goederen te stockeren.

Daarom lanceert De Kringwinkel Stroom een oproep om ‘sfeerbrenger’ te worden!

 

Hoe werkt het ? 

Wij stellen 100 pakketten samen met mooie kerstdecoratie (kerstballen, kerstboompjes, kerstmannen, kransen, verlichting …). Als sfeerbrenger kan jij een pakket schenken aan wie het moeilijk heeft.

Hoe werkt het? Je stort vóór 7 december €15 per pakket op het rekeningnummer IBAN BE23 7371 1119 5991  + vermelding ‘sfeerbrenger’. De fietskoeriers van de Fietserij bezorgen de verrassingspakketten aan huis.

Om de juiste mensen te bereiken, werken we samen met Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen vzw en Shelter in Aalst, en het Sociaal Huis in Erpe-Mere. Zo zorgen we samen dat iedereen het thuis gezellig kan maken.

Wil je zelf een pakket of wil je iemand verrassen, dat kan ook. Mail dan het leveringsadres, samen met een bewijs van betaling, naar info@dekringwinkelstroom.be. De actie loopt tot en met 6/12.

De pakketten worden geleverd van maandag 7/12 tot en met zaterdag 12/12.  Meer info of vragen: mail of  bel 053 78 61 73.

Deel deze pagina:
Overzicht
instagram