Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Wat met de nieuwe lockdown?

Winkels en geefpunten gesloten van 27 maart > 25 april

 

Winkels gesloten tot 25 april 

De Kringwinkels in Aalst, Lede en Sint-Lievens-Houtem sluiten vanaf zaterdag 27 maart 2021 voor de duurtijd van de lockdown. Op afspraak winkelen is helaas zowel organisatorisch als financieel moeilijk haalbaar voor onze vzw. 

Brengen van goederen niet mogelijk tot 25 april  

Gesloten winkels betekent geen verkoop en dus propvolle magazijnen. Wegens plaatsgebrek blijven daarom ook de geefpunten gesloten en is brengen op afspraak niet mogelijk.   

Ik wil goederen brengen na 25/04 >Je kan nu online zelf een afspraak reserveren

Kledij meer dan welkom! Textielcontainers blijven open  

Aan de lenteschoonmaak in je kleerkast begonnen? Kledij, schoenen, lakens en ander textiel kan je allemaal kwijt in onze textielcontainers. Een container bij jou in de buurt vind je hier.

Textielophaling aan huis gaat door 

De geplande textielophalingen in Haaltert (29/03), in Lede (19/04) en Aalst (26/04) gaan door zoals voorzien. Elke bewoner krijgt ruim op voorhand een flyer in de bus met de nodige info.

Gratis ophaling en inboedelservice 

Ik wil een afspraak na 25/04 > Dit kan door te mailen. Zodra onze onthaalmedewerkers opnieuw aan het werk zijn, nemen zij met jou contact op voor een afspraak. 

Wij zien jullie graag in goede gezondheid terug vanaf maandag 26 april.

txt

Winkels voorlopig gesloten van 27 > 31 maart
Beste klant, gever, Kringwinkelfan. Niet-essentiële winkels mogen enkel nog open op afspraak. Wat 'shoppen op afspraak' precies betekent, is op dit ogenblik niet duidelijk aangezien het ministerieel besluit nog niet klaar is. Daarom sluiten al onze winkels in Aalst (ook de Kilomeet), Lede en Sint-Lievens-Houtem vanaf zaterdag 27 tot en met woensdag 31 maart. Hoe de regeling zal zijn vanaf 1 april, laten we weten via nieuwsbrief, website en social media.

 

Brengen van goederen niet mogelijk van 27 > 31 maart 
Gesloten winkels betekent geen verkoop en dus propvolle magazijnen. Wegens plaatsgebrek blijven daarom ook de geefpunten gesloten en is brengen op afspraak niet mogelijk. 
Ik heb een afspraak > Dan zal je, indien nodig, gecontacteerd worden voor een nieuwe afspraak
Ik wil een afspraak op een ander tijdstip >Je kan online een afspraak reserveren op een later tijdstip. 

 

Kledij meer dan welkom! 
Textielcontainers blijven open. Aan de lenteschoonmaak in je kleerkast begonnen? Kledij, schoenen, lakens en ander textiel kan je allemaal kwijt in onze textielcontainers. Een container bij jou in de buurt vind je hier.

Textielophaling aan huis. De geplande textielophalingen in Haaltert (29/03), in Lede (19/04) en Aalst (26/04) gaan in elk geval door zoals voorzien. Elke bewoner krijgt ruim op voorhand een flyer in de bus met de nodige info.

 

Gratis ophaling en inboedelservice
Ik heb een afspraak voor volgende week > Dan zal je gecontacteerd worden voor een nieuwe afspraak
Ik wil een afspraak op een ander tijdstip > Dit kan door te mailen. Je wordt dan gecontacteerd na 1/04 om verder af te spreken. 

Deel deze pagina:
Overzicht
instagram