Menu contact
Gratis ophaling: 070 222 002
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Veelgestelde vragen

 


 WINKELEN

Zijn de winkels open ?

Al onze winkels heropenen dinsdag 1 december. We zorgen dat alles veilig kan verlopen. We volgen de richtlijnen van de overheid.

Online kan u blijven kringshoppen:

www.kringshop.be

www.uwkringding.be


BRENGEN VAN GOEDEREN

Zijn de brengpunten open?

Al onze brengpunten heropenen dinsdag 1 december. De openingsuren van onze brengpunten lopen gelijk met de openingsuren van onze winkels. We zorgen ervoor dat alles veilig kan verlopen. We volgen de richtlijnen van de overheid.

Opgelet! De papierpers in Heverlee blijft gesloten.


Ophalen van goederen

Kan ik nog goederen laten ophalen?

Onze service "gratis ophaling aan huis" heropent dinsdag 1 december. We zorgen ervoor dat alles op een veilige manier kan verlopen. Daarom betreden we de woning niet verder dan nodig. De goederen staan buiten, in de garage of aan de eerste toegangsdeur van de woning. Uitzonderlijk dienen ontvangstpapieren niet afgetekend. Daarnaast gelden de algemene richtlijnen van de overheid.

U kan vanaf 1 december opnieuw een afspraak maken om goederen te laten ophalen. Dit doet u, bij voorkeur, via mail. info@vites.be


LEVEREN VAN GOEDEREN

Worden goederen nog geleverd?

Vanaf dinsdag 1 december kunnen goederen opnieuw geleverd worden.

Hoe verloopt de levering?

Wij leveren gelijkvloers. Bij de levering moet het mogelijk zijn om 1.5 meter afstand te houden. We vragen een mondmasker te dragen.

Dien ik documenten te ondertekenen?

Net als voorheen ondertekent u de leverbon. Ondertekenen gebeurt met uw schrijfgerei.

 

ONZE MEDEWERKERS

Werken de medewerkers in veilige omstandigheden?

Op elke werkplek wordt de afstand van 1,5 meter gewaarborgd. Ook worden medewerkers verplicht regelmatig hun handen te wassen. Als medewerkers zich ziek voelen moeten ze thuis blijven. Er worden voor elke medewerker mondmaskers voorzien mocht de afstand van 1,5 meter tijdelijk niet gegarandeerd kunnen worden. Onze medewerkers hebben een  opleiding gekregen in covid-veilig werken. Het geheel staat onder streng toezicht van onze preventieadviseur.

Wat met zieke medewerkers?

Medewerkers die ziek zijn, zich ziek voelen of waarbij het minste vermoeden bestaat dat ze ziek zijn komen niet werken.

VRAGEN OF SUGGESTIES?

Contacteer ons via info@vites.be. We antwoorden je zo snel als mogelijk. Samen gaan we voor een veilige warme maatschappij waar we voor elkaar zorgen.

 

auction