Menu
Gratis ophaling: 02 255 19 40
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Dag van De Kringwinkel 19/10
Meer over deze Kringwinkel

Televil gebruikt alle opbrengsten voor maatschappelijke doelstellingen. 
Van bij de oprichting draagt Televil bij aan een betere duurzame wereld waarin de mens centraal staat.

Daarom werken we aan:Sociale tewerkstelling

Als VZW gebruiken we onze inkomsten uit de verkoop voor het behoud en de creatie van arbeidsplaatsen voor mensen die minder kansen hebben op de arbeidsmarkt. Bevorderen van tewerkstelling is van bij het begin een basisdoelstelling geweest van Televil. In de loop der jaren ontwikkelt Televil zich tot een volwaardig tewerkstellingsproject binnen de sociale economie.

De brede waaier aan taken, eigen aan De Kringwinkel, maakt het mogelijk mensen met verschillende profielen een job te geven waarin ze kunnen groeien. Begeleiding op de werkvloer, arbeid op maat en vorming staan centraal in onze werking.


 Het milieu

Televil zamelt herbruikbare spullen in en verkoopt ze opnieuw. Hierdoor komen ze niet op de afvalberg terecht en besparen we op CO2.

Televil komt goederen gratis bij u thuis ophalen. U kan ze zelf brengen naar onze winkels tijdens de openingsuren. Textiel kan u in onze textielcontainers stoppen. Op verschillende recyclageparken vindt u hergebruikcontainers van De Kringwinkel.

 

Originele en betaalbare kwaliteitsspullen

In De Kringwinkels van Televil vind je steeds een groot en wisselend aanbod aan meubilair, kleding, huisraad, boeken en platen, speelgoed,.. Ons aanbod varieert elke dag. 
Voor basisproducten bewaken we steeds de prijs. We willen er voor zorgen dat iedereen, hoe beperkt zijn budget ook is, kwaliteitsvolle goederen kan kopen.


Armoedebestrijding

Wij willen een loyale lokale partner zijn. Samen met ocmw's en welzijnsorganisaties zetten wij in op armoedebestrijding. Zo zamelen we dekens in voor daklozen, ondersteunen winteropvang, scholen en veel meer.

auction