Menu contact
Gratis ophaling: 055 38 58 78
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen

TIJDELIJK GESLOTEN!

We gaan opnieuw solidair de strijd aan tegen het virus.

De curve moet naar beneden! 

DE WINKELS: Al onze Kringwinkels (Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Liedekerke, Ninove, Oudenaarde, Ronse, Zottegem) zijn gesloten vanaf maandag 2 november. Dit zolang het noodzakelijk is en het opnieuw toegelaten wordt om te openen. ONLINE KUN JE BLIJVEN KRINGSHOPPEN VIA www.dekringwinkelonline.be en www.uwkringding.be

DE GEEFPUNTEN: Ook alle geefpunten zijn gesloten vanaf maandag 2 november en dit zolang het noodzakelijk is en het toegelaten wordt om opnieuw te openen.

GRATIS OPHALING AAN HUIS: Er worden geen ophalingen aan huis uitgevoerd. Voorlopig kan u dus geen afspraak maken voor een ophaling. Zodra dit mogelijk wordt zal dit kenbaar worden gemaakt via onze aanwezige kanalen

INZAMELING VIA HERGEBRUIKSCONTAINERS OP RECYCLAGEPARKEN & TEXTIELCONTAINERS: De hergebruikcontainers en textielcontainers op de recyclageparken blijven beschikbaar voor het publiek net zoals de textielcontainers op straat. 

Graag alle herbruikbare goederen die u aan De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen wenst te geven nog even bij te houden. U kan ons steeds bereiken via mail info@kwzov.be. Wij houden u op de hoogte via deze pagina en onze facebookpagina. 

 

DANK JULLIE WEL VOOR HET BEGRIP 

 DRAAG ZORG VOOR MEKAAR 

 WIJ HOPEN U SPOEDIG MOGELIJK OPNIEUW TE MOGEN VERWELKOMEN

Ontdek onze Kringwinkels
Wielendaalstraat 14
9660 Brakel
Stationsstraat 11
Liedekerke 1770
Doornikse Heerweg 79 b
9700 Oudenaarde
A. L. Vanhovestraat 14
9600 Ronse
auction