Menu contact
Gratis ophaling: 055 38 58 78
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Zuid-Oost-Vlaanderen

Als maatwerkbedrijf zijn wij ontstaan uit een fusie tussen De Kringwinkel ’t Vierkant en De Kringwinkel Vlaamse Ardennen sedert 1 januari 2020.

Wij zijn actief op tal van domeinen: de inzameling en verkoop van herbruikbare goederen, de inboedelservice, textielinzameling via straatcontainers, de energiesnoeiers, het up-cycle naaiatelier, de online-verkoop, de inzamelpunten op de recyclageparken, het uitlenen van herbruikbare bekers, …

Deze gevarieerde dienstverlening staat garant voor een duurzame toekomst in de regio en een kwaliteitsvolle dienstverlening naar klanten en medewerkers toe. De organisatie staat voor circulair ondernemen met respect voor mens en milieu.

Graag laten wij je hierbij verder kennis maken met onze organisatie!

UITZONDERLIJKE SLUITING 

Alle vestigingen van De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen (Geraardsbergen, Herzele, Ninove, Liedekerke, Oudenaarde, Ronse en Zottegem) zijn gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaart) en maandag 6 juni (Pinksteren). 

Dank voor jouw begrip! 

U kan steeds ONLINE shoppen bij De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen via www.uwkringding.be (de veilingsite) en www.dekringwinkelonline.be (onze webshop)!

Zeker de moeite om even een kijkje te nemen!

De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen
Alexandre-Louis Vanhovestraat 14 (Maatschappelijke zetel)
9600 Ronse
info@kwzov.be
BTW BE0466 159 432

Ontdek onze Kringwinkels
Poortstraat 32
Liedekerke 1770
Doornikse Heerweg 79 b
9700 Oudenaarde
A. L. Vanhovestraat 14
9600 Ronse
instagram auction