Menu contact
Gratis ophaling: 055 38 58 78
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Week van De Kringwinkel!
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen

BRENG JE NOG WERKENDE ELECTRO NAAR ONZE KRINGWINKEL. 

WIJ SCHENKEN HET AAN IEMAND IN NOOD!

Van donderdag 9 september t.e.m. donderdag 14 oktober kan je je herbruikbaar elektro naar De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen brengen. Via een stekkertest controleren we of jouw toestel nog veilig werkt en schenken het dan aan mensen in nood.

Hiervoor werken we samen met Recupel en La Bourse aux dons, een distributieplatform voor food en non-food dat alle geschonken elektro centraliseert en via OCMW's verdeelt aan de slachtoffers van de watersnood en aan andere organisaties. Dit zorgt er ook voor dat alles traceerbaar is.

We hopen met alle Kringwinkels samen 1000 toestellen te kunnen schenken. Op 15 oktober worden de resultaten van de inzamelactie, dus het aantal ingezamelde en geschonken spullen, kenbaar gemaakt tijdens De Cooke & Verhulst Show.

Als jij je elektro graag zou schenken aan deze actie, vraag dan aan het geefpunt van jouw lokale Kringwinkel om er een sticker van de actie op te plakken zodat onze medewerkers deze apart plaatsen en meegeven aan het transport dat bestemd is voor de verdeling aan mensen in nood.

Niets is te gek of je vindt het in de Kringwinkel.

Je zoekt een keukenkast, een fiets, een droogkast, een paar stoelen, een koffiezet, een rugzak, tuinmeubelen, een spiegel? Bezoek één van onze Kringwinkels. Zo goed als nieuw of antiek, in hout of in plastiek, groot en klein, modern of vreselijk ouderwets, kitsch of trendy ...

Niets is te gek of je vindt het in de Kringwinkel.

Dat maakt de Kringwinkel een paradijs voor verzamelaars, koopjesjagers, trendsetters en creatievelingen met een neus voor oude spullen met stijl en karakter. Iedereen vindt er iets naar zijn smaak en budget. Het assortiment verandert voortdurend. Iedere dag komen enkele vrachtwagens met 'nieuwe' en unieke spullen binnen.

Je bent van harte welkom!

De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen
Alexandre-Louis Vanhovestraat 14 (Maatschappelijke zetel)
9600 Ronse
info@kwzov.be
BTW BE0466 159 432

Ontdek onze Kringwinkels
Wielendaalstraat 14
9660 Brakel
Stationsstraat 11
Liedekerke 1770
Doornikse Heerweg 79 b
9700 Oudenaarde
A. L. Vanhovestraat 14
9600 Ronse
instagram auction