Menu contact
Gratis ophaling: 09 227 25 64
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
KringBling: het hele jaar schatten jagen

Hippe retro, designermode, bijzondere vintage,... In de Kringwinkels van Open Plaats vind je straks het hele jaar door schitterende buitenkansjes! Je herkent ze aan het nieuwe KringBling-label. Vanaf zaterdag 17 oktober 2020, de Dag van De Kringwinkel.

Continu aanbod

Designerstukken, waardevolle retro en kostbare schatten vond je vroeger een paar keer per jaar in De Kringwinkels, op grote actiedagen. Open Plaats lanceert met KringBling een continu, klein maar fijn aanbod van bijzondere producten.

In Gent (Brugse Poort) en in Destelbergen kan je nu het hele jaar door schatten jagen.

Coco & Co wordt ook KringBling

Designermode en kwaliteitskleding vind je al een tijdje als vast aanbod in onze winkels. Omdat ook de grote acties van Coco & Co niet meer doorgaan, is het aantal rekken sinds enkele maanden zelfs uitgebreid. Nu verandert de naam en wordt ook deze kleding KringBling;

Buitenkansje voor jezelf

Een topstuk of een zeldzaam curiosum scoren kan echt een kick geven. Het zijn schitterende buitenkansjes.

KringBling-producten hebben meer waarde en zijn dan ook ietsje duurder dan de bodemprijzen die je van De Kringwinkel gewoon bent. En toch: een Armani-broek voor 8 euro of zelfs een designerstoel voor 50 euro, dat is nog altijd ongelooflijk.

In deze producten is veel tijd, moeite en vakmanschap gestoken. Dat willen we waarderen en respecteren.

Nieuwe kans voor onze mensen

KringBling creëert ook een meerwaarde voor mensen die het nodig hebben. Open Plaats investeert haar winst in nieuwe kansen voor hen.

Via sociale tewerkstelling verbeteren onze medewerkers hun toekomstkansen op de arbeidsmarkt. Via voedselsteun en andere hulp binden we de strijd aan tegen armoede in de buurt.

Van jouw nieuw hebbeding worden dus ook anderen beter!

Dag van De Kringwinkel 2020

Op zaterdag 17 oktober ontvangen we jou in een feestelijke stemming, maar ’s ochtends voor de deur staan hoeft niet. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe topproducten.

Kom dus zeker ook de dagen en weken erna geregeld binnenspringen om de nieuwe KringBling te ontdekken!

Deel deze pagina:
Overzicht
instagram