Menu contact
Gratis ophaling: 09 224 07 15
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Win een compleet ingericht kot!
07/09/2020 - 05/10/2020

Ga je binnenkort op kot? Of kan je studentenkamer een make-over gebruiken? Neem deel aan onze wedstrijd en win een compleet ingericht kot door De Kringwinkel. Gimme gimme? Deelnemen is eenvoudiger dan een multiplechoice-examen met giscorrectie.

In De Kringwinkel Getouwstraat hebben we een compleet kot ingericht. Raad de totale verkoopswaarde van de volledige inrichting. Meubelen, elektro, decoratie én huisraad inclusief.

Wie er knal op zit of het bedrag het best benadert, is de gelukkige winnaar van het compleet ingericht kot.
Ziet jouw kot er al fantastisch uit? Dan geven we jou de totale verkoopswaarde in cadeaubonnen.

De kleine lettertjes: deelnemen kan vanaf 7/9 tot 5/10 - Prijs exclusief voedingswaren en leeggoed. - Bij meerdere juiste antwoorden zal een random name picker de winnaar bepalen. - 2de zit niet toegelaten: we aanvaarden slechts 1 deelname per persoon. - De winnaar moet over een geldige studentenkaart beschikken. - De winnaar wordt bekend gemaakt via onze social media-kanalen.

Wedstrijdformulier

Denk je te weten hoeveel ons ingericht kot in De Kringwinkel Getouwstraat waard is? Vul dan onderstaand wedstrijdformulier in. Opgelet: om te kunnen winnen, dien je in het bezit te zijn van een geldige studentenkaart.

Veel succes!

Voornaam *
Naam *
Mailadres *
Herhaal mailadres *
Het compleet ingericht kot kost volgens mij: *
Je gegevens worden enkel gebruikt voor de administratieve afhandeling van deze wedstrijd en niet voor marketingdoeleinden, tenzij anders aangegeven. Na verloop van de wedstrijd worden de gegevens vernietigd, tenzij hieronder anders aangegeven.
Nieuwsbrief
 
Deel deze pagina:
Alle activiteiten van dit centrum
Naar het nationale overzicht
youtube auction