Menu
Gratis ophaling: 09 224 07 15
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kom naar de Retrodag!
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Bereikbaarheid De Kringwinkel Getouwstraat Gent

Bereikbaarheid De Kringwinkel Getouwstraat

De Kringwinkel in Getouwstraat is niet langer bereikbaar via de Jan Yoensstraat met de auto. Voortaan is er een nieuwe toegangsweg voor gemotoriseerd verkeer: de Gaardeniersweg.

Concreet betekent dit dat je langs de Nieuwevaart, net voor de Gaardeniersbrug rechtsaf moet, om zo via de Parallelweg en de Gaardeniersweg de site op te rijden. Sla op het einde van de Gaardeniersweg naar rechts af om zo in de Getouwstraat te komen.

Wil je spullen afgeven?

Het Brengpunt van De Kringwinkel bereik je door op het einde van de Gaardeniersweg linksaf te slaan. Het Brengpunt bevindt zich even verder aan de rechterkant.

Kom je met de fiets of te voet?

De site is vlot te voet of met de fiets bereikbaar via de Maïsstraat, de Jan Yoensstraat en het Bloemekenspark (vanaf Roggestraat of Gaardeniersweg/Gaardeniersbrug). Fietsenstallingen zijn voorzien in de Getouwstraat voor de winkels en ter hoogte van het Balenmagazijn.

Openbaar vervoer 

De site ligt op wandelafstand van een aantal belangrijke invalswegen en haltes van het openbaar vervoer: 3 minuten vanaf halte Van Beverenplein (Tram 1, Bus 5-52-53-54). 15 minuten vanaf halte Gent Spoorwegbrug (Wiedauwkaai: Bus 55) via Buitensingel 10 à 15 minuten vanaf halte Gent Sint-Lucas Biervlietstraat (Opgeëistenlaan: Tram 4, Bus 52-53-54-65-68-69-N4)

 

Klik hier voor een gedetailleerd plan.


Deel deze pagina:
Overzicht
youtube auction