Menu
Gratis ophaling: 011 63 68 44
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
 

Spullen schenken

Er zijn verschillende manieren om spullen te schenken aan De Kringwinkel.

  •  U brengt ze naar De Kringwinkel in uw buurt
  •  U laat ze afhalen door onze Inzameldienst
  •  U deponeert uw textiel in één van onze textielcontainers (zie Textielcontainers)
  •  U zet uw oranje zak met textiel buiten aan straat (zie Huis aan huis)

 

Onze 120.000 klanten en 160 medewerkers danken u!

Wat u brengt moet herbruikbaar zijn.

Onze magazijniers en chauffeurs krijgen van ons de instructie dat zij de gebrachte goederen moeten controleren op herbruikbaarheid. Dat wil zeggen dat het gebrachte goed nog herbruikt moeten kunnen worden waarvoor het oorspronkelijk diende. Zo moet alles ook nog in goede staat zijn; dingen die zwaar vervuild of kapot zijn kunnen we niet aanvaarden. Met deze dingen kunt u bij uw recyclagepark terecht.

Enkel fietsen en elektrische toestellen mogen kapot aangeleverd worden. We hebben een eigen Fietsenatelier en Atelier Klein Elektra waar we deze toestellen nakijken.

Zwerfvuil aan de poort is een groot probleem!

Wekelijks laten klanten spullen achter aan onze poorten na sluitingstijd. Dikwijls zijn dit spullen die we rechstreeks in de afvalcontainer moeten gooien. De kosten van het verwerken van restafval bedragen jaarlijks meer dan 5% van onze omzet. Om dat te recupereren, moeten wij met zijn allen heel hard werken.

Daarbij komt dat het voor onze magazijniers heel frusterend is als hun werkterrein op deze manier vervuild wordt. Zij werken elke dag heel hard om alles proper te houden en de binnengebrachte goederen te sorteren.

Heeft u spullen die nog herbruikbaar zijn, breng ze dan naar onze Kringwinkels. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag van 9u30 tot 17u30. U kunt ze ook gratis laten afhalen door een afspraak te maken met onze Inzameldienst: 011 63 68 44. Goederen die niet herbruikbaar zijn, kunt u brengen naar uw recyclagepark.

 

Op deze manier houden wij het netjes en werkbaar voor iedereen; bedankt!